in

U tijeku fotonatječaj „Skriveni fotograd – Vrsar“ – Traje još malo i nudi bogate nagrade

Damir Hoyka - Foto Manuel Paljuh

Turistička zajednica općine Vrsar  raspisala je fotonatječaj kako bi potaknula zaljubljenike u fotografiju da otkriju skriveni Vrsar i zabilježe ga fotoobjektivom. Natječaj je otvoren do 30.srpnja 2023. godine u ponoć.

Foto Saša Halambek
Foto Saša Halambek

Poziv je to za sve ljubitelje fotografije da prošeću Vrsarom i pronađu skrivene detalje. Dopustite da vam Hoykine fotografije rasplamsaju maštu i probudite fotografa u sebi! Pogledajte naš grad na drugačiji, novi način i pošaljite nam kreativne fotografije prepoznatljivih lokacija Vrsara, poručuju iz Turističke zajednice općine Vrsar.

UVJETI PRIJAVE NA FOTONATJEČAJ: 

Svaki sudionik fotonatječaja može poslati najviše tri fotografije. Fotografije se šalju digitalno na e-poštu tzvrsar@gmail.com najkasnije do 30. srpnja 2023. godine u pola noći. U predmetu e-pošte potrebno je navesti „ZA FOTONATJEČAJ SKRIVENI FOTOGRAD“, a u tekstu pošte ime i prezime autora, adresu, broj telefona, nazive fotografija i lokaciju fotografije (koja  mora biti iz Vrsara). Fotografije moraju biti autorske i prilikom prijave ne smiju prelaziti veličinu od 500 kb.

Pristigle fotografije pregledat će fotograf Damir Hoyka i odabrat će tri autora čiji su ga se radovi najviše dojmili.

Nagrade: 

  1. mjesto – 300 €;
  2. mjesto – 200 €;
  3. mjesto – 100 €.

Organizator natječaja zadržava pravo korištenja nagrađenih fotografija, uz obavezno navođenje imena autora, za potrebe objava na internetu i tiska povezanih sa destinacijom. Ostale fotografije pristigle na natječaj neće se koristiti bez prethodne obavijesti i dopuštenja autora. Podsjećamo kako se na vrsarskoj rivi može pogledati izložba „Skriveni fotograd by Hoyka – Vrsar“ zagrebačkog fotografa Damira Hoyke. Izložba je otvorena do 30.srpnja, a mapa lokacija na kojima su snimljene Hoykine umjetničke fotografije, kao i više informacija o nagradnom fotonatječaju mogu se pronaći na www.infovrsar.com

Memorijal u Barbanu

„3. Memorijal Stanko Kancelar“ okupio 35 članova istarskih lovačkih društava i državne reprezentativce

Ljetna škola u Kašteliru 2023 petrović brkić

U kolovozu četvrta ljetna škola u Kašteliru – Tema su mitovi i legende Istre