in

UMAG NIGHT RUN u Stella Marisu 8. lipnja

Umag će u lipnju postati nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje trčanja. Naime, 8. lipnja na redu je drugo izdanje Umag Night RUN-a, utrke koja je lani okupila 500 sudionika iz brojnih zemalja.

Start utrke rezerviran je za 21 sat u Stella Marisu, a ove će godine sudionici imati priliku okušati se u čak tri kategorije. Novost je ta da je prošlogodišnjim utrkama na 5 km i 10 km dodana ona od 2,5 km namijenjena obiteljima i majkama koje će se okušati u trčanju s dječjim kolicima, ali i svim ostalima željnima dobre zabave.

Start i cilj su ispred turističkog kompleksa Stella Maris, a po završetku utrke sve sudionike očekuje pasta party uz atmosferu za koju će se pobrinuti DJ.

Za sve one trkače koji na Umag Night Run dolaze s djecom imamo važnu vijesti. Naime, prije glavnog događaja održat će se i dvije utrke namijenjene djeci – Kids RUN duljine 400 i 800 metara. Nema sumnje da će mališani odraditi svoju rutu, budući da je za njih pripremljen pizza party uz animaciju i nadzor.

Prijave na utrku i uplate kotizacija moguće su do 8. lipnja, a potrebno je obaviti na www.protime.si kako bi prijava bila u potpunosti kompletirana. Kotizaciju je moguće uplatiti preko www.goadria.com te putem bankovne uplate na račun po ponudi koju je moguće dobiti upitom na e-mail adresu info@goadria.com ili na sam dan utrke od 18 do 19.30 sati.

U ČAST ROĐENDANU POREČA: “Izložba gradu” sutra u Galiji

Zbog zatvorene ceste učenici OŠ Finida iz naselja Antonci čekaju autobus u Kosinožićima ili St. Portun