in

VIKEND U ISTRI: Evo što vam donosi Uskrsni ponedjeljak u kaštelu Morosini-Grimani u Svetvinčentu

Kaštel Morosini-Grimani u Svetvinčentu

Uskršnji praznici stigli su i u kaštel Morosini-Grimani. Sa svojim najmlađima kaštel u ove dane možete posjetiti od četvrtka 28. ožujka do nedjelje 7. travnja kada je otvoren svaki dan od 10:00 – 16:00h, osim na sam dan Uskrsa kada je kaštel zatvoren. 

Ono što posebice može razveseliti one najmlađe je program pripremljen i osmišljen za Uskršnji ponedjeljak! Program u cijelosti možete vidjeti ovdje:

Kaštel Morosini-Grimani u Svetvinčentu
Kaštel Morosini-Grimani u Svetvinčentu

Program je namijenjen za svu djecu, a pripremljena je i radionica uskršnje tematike za sve radoznale malene kreativce koju predvodi Žuti kišobran. Na radionici će se izrađivati simbolični predmeti uskršnje tematike. 

Bit ću ti i klaun Franketo sa svojim pošalicama i vragolijama, a za kraj održat će se predstava za djecu „Maca papučarica“

Ulaz na Uskršnji ponedjeljak iznosi 5 €, a djeca do 3 godina starosti imaju besplatan ulaz. Ulaznice se kupuju isključivo na licu mjesta prilikom dolaska.

Osim uskršnjeg programa, u kaštelu možete odigrati nezaobilaznu Escape Castle igru, posjetiti multimedijalnu izložbu, vrijednu zbirku oružja Ferlin i to sve po PROMOTIVNIM cijenama ulaznica koje možete pronaći na  službenoj stranici grimanicastle.com, a koje traju do lipnja.

Za nove informacije posjetite web stranicu grimanicastle.com ili zapratite Facebook stranicu Morosini-Grimani Castle Svetvinčenat te istoimeni Instagram profil.

Također, kontaktirati ih možete na info@grimanicastle.com ili na +385 52 384 318.

Promo

Foto Srednja škola Mate Balote Poreč

POREČ: Senzacionalan nastup malonogometaša SŠ Mate Balote – Osvojili titulu viceprvaka Istre

Foto Stolnoteniski klub Vrsar

Gotovo državno prvenstvo u stolnom tenisu u Vrsaru: Odlilni rezultati Sene Smailji i Martine Riože