in

VIKEND U POREČU PREPUN DOGAĐANJA – Susret „Di si generacijo“, izložba oldtimera i trčanje za sve uzraste

U Poreč u subotu stiže 20 oldtimera

Idući vikend, 23. i 24. ožujka, Poreč nudi razna događanja, sportska i zabavna.

U subotu navečer u Zelenoj laguni, u diskoteci Inter Byblos, održat će se dugoočekivani susret „Di si generacijo“ koji će mnoge vratiti unatrag u dane mladosti. Osmi je to po redu oldshool party na kojem će svirati Bijelo Dugme Tribute Band, uz nezaobilaznu retro glazbu koju će puštati DJ. Susret ima i humanitarni karakter, jer će se prihod od ulaznica namijeniti potrebitima u dogovoru s Centrom za socijalnu skrb Poreč.

No, prije toga, kao svojevrsno zagrijavanje, organizira se izložba oltimera iz umaško kluba”Eppur si muove”. Defile starih limenih ljubimaca po gradu započinje u 12 sati, a izložba na rivi bit će sat vremena kasnije kod stare kavane.

Tko više voli sportska događanja, oba dana na rasporedu su utrke u trčanju u Zelenoj laguni. U subotu će se trčati dječja utrka Lino Kids Run za najmlađe trkače, te humanitarni Family Run za cijelu obitelj. Sve kotizacije uplaćene za obiteljsku utrku bit će donirane Centru za inkluziju Poreč, a povrh toga dodatna sredstva nadodat će organizator utrke, hotelijer Plava laguna.

Dan kasnije, u nedjelju, trčat će se polumaraton od Zelene lagune do centra Poreča i natrag. Natjecatelji mogu birati između dionica od 10 i 21 kilometra.

GLAMUR U DOMU ZA STARIJE POREČ – revija frizura na kojem su odabrane najljepše, najhrabrije i najotmjenije

hep croatia cup porec 2019

Sutra starta “HEP Croatia Cup 2019” u dvorani Žatika u Poreču