in

VIŽINADA: Podjela spremnika za odvojeno sakupljanje otpada planirana u petak

U petak, 21. svibnja, nastavlja se podjela individualnih spremnika za odvojeno sakupljanje papira i kartona, te plastične i staklene ambalaže i to za korisnike s područja Općine Vižinada.

Dodjela spremnika vršiti će se na dogovorenim i organiziranim lokacijama:

PETAK 21.05.2021.SUBOTA 22.05.2021.
VIŽINADA  Lovački dom VIŽINADA              od 12 do  19 sati  BOŽJE POLJE – veliki parking   od 09 do  17 sati
CRKLADA – kod oštarije Užanca    od 12 do 19 sati  BRIG – kod crkve   od 09 do 17 sati

Mole se svi korisnici s područja Općine VIŽINADA da dođu na jednu od dogovorenih lokacija u naznačeno vrijeme i preuzmu svoje spremnike. Za sve korisnike osiguran je po jedan plavi,  žuti i zeleni spremnik, a prilikom preuzimanja potrebno je potpisati zapisnik o preuzimanju spremnika.

Budući će se nakon podjele individualnih spremnika za odvojeno sakupljanje otpada, postojeći zeleni otoci postavljeni na javnim površinama ukloniti, izuzetno je bitno da svi korisnici preuzmu svoje spremnike.

Ukoliko netko nije u mogućnosti preuzeti svoje spremnike na organiziranim lokacijama i u naznačenim vremenima, spremnike može preuzeti na reciklažnom dvorištu Košambra u Poreču od ponedjeljka do petka od 07.00-17.00h.

Dodjela spremnika obavljat će se uz poštivanje svih epidemioloških mjera. U slučaju kiše dodjela se odgađa za slijedeći radni dan.

IKEA povlači više proizvoda: “Mogu puknuti i izazvati opekline”

Napravio štetu u automat klubu, ukrao mobitele i novac