in

VRSAR: Tržnica s domaćim proizvodima za vikend stiže u srce starog grada

Udruga Istarska web tržnica, čiji je glavni cilj poticanje izravne prodaje istarskih poljoprivrednih proizvoda, u subotu, 26. lipnja, organizira prvu ovogodišnju tržnicu u Vrsaru.

U starogradskoj jezgri Vrsara, na Trgu Degrassi, s početkom u 18 sati posjetitelje očekuje  tržnica s ponudom istarskih poljoprivrednih proizvoda. Unatoč izazovnoj turističkoj sezoni Udruga Istarska web tržnica u suradnji s TZ i Općinom Vrsar i ove godine pokreće tjedne tržnice na području Trga Degrassi.

S obzirom na specifične uvjete organizacije aktivnosti na otvorenom uslijed situacije uzrokovane COVID19 virusom ove godine tržnice će se odvijati s manjim brojem proizvođača u cilju osiguravanja potrebne distance.

Na tržnicama posjetitelje očekuje ponuda svježeg voća i povrća, maslinova ulja, meda, suhomesnatih proizvoda, proizvoda od konoplje, vina, likera i raznih prerađenih proizvoda. Proizvodi će se moći degustirati i posjetitelji će dobiti sve potrebne informacije o proizvodima izravno od proizvođača.

Tržnice će se odvijati jednom tjedno i to svake subote s početkom u 18 sati na Trgu Degrassi.

Ovom prilikom Udruga poziva sve zainteresirane za degustaciju i kupnju istarskih poljoprivrednih proizvoda da ove i narednih subota posjete tržnicu u Vrsaru. 

Ponudu istarskih proizvoda u organizaciji Udruge Istarska web tržnica možete pronaći svake subote i u Funtani, na lokaciji ispred recepcije Marine Funtana također od 18 sati.

LABINCI uz mlade snage, glazbu i bez plesa proslavio sv. Ivana

VRSAR: U petak dezinsekcija za suzbijanje komaraca