in

Vrsarske božićne radosti: Besplatno klizalište radi svaki dan!

Klizalište u Vrsaru - Foto Općina - Ilustracija

Besplatno klizalište i zabavni program u starogradskoj jezgri Vrsara startali su službeno jučer i trajat će do 6. siječnja.


Drugu godinu zaredom Općina i Turistička zajednica općine Vrsar odlučile su na Trgu Degrassi, u samom srcu starogradske jezgre, postaviti klizalište koje će biti otvoreno od 6. prosinca do 6. siječnja. Na radost malih i velikih Vrsarana i njihovih gostiju klizanje i najam opreme bit će potpuno besplatno. Radno vrijeme klizališta je svakim danom od 16 do 22 sata.

Zabavni program uz klizalište predviđa aktivnosti za male i velike, poput dolaska sv. Nikole, zajedničkog kićenja bora, dječje predstave „Kažunić u snijegu“ i radionice pripreme božićnog kruha.

Glazbeni program je osmišljen na način da će svaki petak uz klizalište DJ GOGO zabavljati prisutne hitovima glazbene scene, dok će svake subote u 19:00 sati nastupati lokalni bendovi: Undercover (14.12.), Bluesbrajders (21.12), Paolo Malinarić acoustic duo (28.12.), i Gordan Gregurević – GOGO & bend (04.01.)
U nedjelju, 22. prosinca, u crkvi sv. Martina u 17 sati održat će se božićni koncert na kojem će nastupiti zborovi „Mendule“, „La contrada“, te zborovi župa Vrsar i Funtana.

Na staru godinu, 31.12.2019. u podne se dočekuje Nova godina na klizalištu, uz paneton i šampanjac za sve prisutne i svirku „Tu i tamo benda“. Proslava na trgu počinje već u 11 sati.

U sklopu klizališta lokalni ugostitelji će se pobrinuti za ponudu kuhanog vina, tople čokolade i zimskih slastica. 

Foto TZ Vrsar

U HGK-u predstavljen prekogranični program razmjene ‘Erasmus za mlade poduzetnike’ – osigurano 130 tisuća eura

Fotogalerija: Porečki vatrogasci spasili psa iz jame!