in

ZABAVA U TARU: Stižu Queen tribute band, Night Express, Le Mond i najbolja craft piva

Sutra, 17. kolovoza, na Piazzu Lanterna Premium Camping Resorta u Taru stiže Queen Real Tribute bend. Tako će subotnja večer proteći uz poznate hitove među kojima su Bohemian Rhapsody, Under Pressure, We Will Rock You i mnoge druge, a frontmen benda Ivan Ristanović koji glasom, izgledom i pokretima vjerno prezentira legendarnog Freddieja na scenu će donijeti duh originalnog Queena. U nastupu će zasigurno uživati i domaći i strani gosti, a upravo je to organizatorima vrlo važno – da se svi posjetitelji dobro zabave.

A koncert Queen Real Tribute benda sjajan je uvod u ono što slijedi 19. i 20. kolovoza – novo izdanje Craft Beer Festivala koji se također odvija na Piazzi. Više od 20 domaćih i stranih pivskih craft uspješnica  moći će se tako isprobati na dvodnevnom pivskom događaju koji je i prošle godine oduševio posjetitelje.

Craft pivo (ili zanatsko pivo) danas je na vrhuncu popularnosti, a bogatstvo okusa te vrste piva osvaja brojne ljubitelje ovog popularnog pića od hmelja. Craft scena u svijetu vrvi velikim brojem craft pivovara a i Hrvatska se može pohvaliti s njih više od četrdeset.

Raznoliku i bogatu ponudu craft piva dodatno će začiniti izvrsna gourmet street food ponuda, a festivalsku atmosferu zagrijat će poznati pulski bend The Night Express u ponedjeljak, te bendovi Techno Vikings i LeMonde u utorak. Program počinje u 20 sati a ulaz je naravno besplatan.

Inače, Craft Beer Festival tek je dio bogatog programa Lanterna Summer Nights, festivala koji će se sve do 30. kolovoza odvijati na centralnom trgu Piazza, plaži Adria u Lanterna Premium Camping Resortu, u ulici Borgo u Taru i u Solaris Camping Resortu. Tijekom trajanja programa Lanterna Summer Nights festivala Lanterna Premium Camping Resort je otvoren za sve zainteresirane posjetitelje, a ulaz se ne naplaćuje.

U Eufrazijani nastupa pobjednik Poreč Festa Filip Mišković

LITTLE WHISPER U KAŠTELIRU: Romantičnim evergreenima Diana i Patrik oduševili publiku