in

LITTLE WHISPER U KAŠTELIRU: Romantičnim evergreenima Diana i Patrik oduševili publiku

Foto TZ Kaštelir

Romantičnim, ambijentalnim koncertom domaćih izvođača okupljenih u Little whisper duo obilježen je blagdan Svete Gospe u Kašteliru. Koncert je održan u sklopu ovogodišnjeg ciklusa događanja Romance in Kaštelir, u zajedničkoj organizaciji Turističke zajednice i Općine Kaštelir-Labinci.

Unatoč nešto nižim večernjim temperaturama, centralni kaštelirski park i ovog je puta ugostio mnogobrojne domaće i strane goste, koji su uživali u ležernoj atmosferi akustičnog dua u sastavu Diana Bernobić Sirotić i Patrik Sirotić. Obradili su i izveli cijeli niz poznatih evergreena te pop i rock skladbi stranih i domaćih izvođača.  

I dok je publika pjevušeći pratila koncert, atmosferu su dodatno zagrijali predstavnici Zajednice Talijana Labinci i zbog Nigrignanum, koji su dijelili piće dobrodošlice. Posjetitelji su tako mogli kušati cijelu paletu domaćih rakija – od  teranina, likera od čokolade, medovače, biske, višnjevače, rakije s ružmarinom i, šipkom pa do razne rakije s voćem.

Bajkovitim ugođajem punog kaštelirskog parka izuzetno su zadovoljni i organizatori.

-Događaji u ciklusu Ljeta u Kašteliru ove godine donose mnogobrojne manifestacije; široka paleta evenata svakako je već našla svoju publiku. Tako smo ovaj put gostima i lokalnom stanovništvu poklonili ugodnu i ležernu ljetnu večer, koja je u  potpunostii opravdala naša očekivanja. Posebno sam ponosna na valorizaciju parka, koji se pokazao idealnom kulisom za ovakve manifestacije, komentirala je Romina Sinosich, voditeljica TZ-a.

Ljeto u Kašteliru nastavlja se u subotu, 17. kolovoza, u 20.30 sati projekcijom dječjeg animiranog filma Spiderman, te projekcijom Oskarom nagrađenog filma A star is born koji je na repertoaru u subotu, 24. kolovoza, u 20.30 sati.

ZABAVA U TARU: Stižu Queen tribute band, Night Express, Le Mond i najbolja craft piva

Na Stanciji Vodopija ukraden motor Yamaha