in

ŽMINJ: “Moje istrijansko korona vjenčanje” Zad kaštela – Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme!

U petak, 16. srpnja, s početkom u 21 sat na predivnom prostoru Zad kaštela u Žminju bit će prikazana hit komedija “Moje istrijansko korona vjenčanje”, javlja žminjska Turistička zajednica.

Teatar Naranča pokrenuo je u ova teška pandemijska vremena scenu 15+  upravo ovom predstavom.  Naime, riječ je komediji koja obrađuje izuzetno aktualnu temu neprilika koje donosi trenutna situacija po pitanju organizacije vjenčanja, a radnja cijele predstave odvija se u lokalnoj oštariji „Nemojte ča zamirit“. Oštar Tone ima težak zadatak organizirati vjenčanje svoje kćeri Silvane i budućeg mladoženje, Talijana Luigija koji zbog lockdowna ostao zatočen u Italiji. Uz niz komičnih situacija i istarske snalažljivosti Silvana neće po peti put morati odgađati vjenčanje te ćemo za sada, barem u ovoj predstavi, dočekati sretan kraj.

Igraju: Majkl Mikolić, Luka Juričić, Katja Rabar, Irin Šime Rabar, Elizabeta Košeto, Lucija Pajca i Matilda Nikić/Vlatka Rubil, autor teksta: Goran Mihovilović, režija i adaptacija: Majkl Mikolić , scenografija: Lena Modrušan i Luka Juričić, kostimi: Valentina Ferlin-Živić.

Scenski pokret: Katja Rabar, tehničko vodstvo: Ivan Živolić.

S obzirom da je broj gledatelja Zad kaštela limitiran na 100 sjedećih mjesta potrebno je rezervirati svoju besplatnu ulaznicu na dogadjaji.zminj.hr, na telefon 846 792  ili u uredu TZO Žminj.

Događaj će se održati uz poštivanje svih epidemioloških mjera i preporuka.
U nemogućnosti održavanja razmaka, distance na otvorenom prostoru, potrebno je nositi zaštitne maske. Nije dozvoljen dolazak na okupljanje osobama koje imaju simptome koji bi mogli ukazivati na bolest COVID-19.

POREČ: Vozio pijan, bez vozačke, bez kacige…

POSAO ČEKA: U Istri nedostaje popisivača i kontrolora za provedbu popisa stanovništva