in

ŽMINJ: TZ organizira online izložbu kućnih božićnih jaslica

Zbog trenutne epidemiološke situacije, a kako bi se nastavila tradicija izlaganja božićnih jaslica, ove godine Turistička zajednica Općine Žminj izložbu organizira on line putem web stranice TZ Općine Žminj i društvenih mreža.

TZ poziva sve dosadašnje izlagače, ali i one koji to žele postati, da svoje božićne jaslice fotografiraju i uz kratki opis pošalju na e-mail: jaslice@tzzminj.hr do 23. prosinca 2020. do 12 sati.

-U želji da s nama, svojim sugrađanima, ali svima koji nas prate preko interneta, podijelite radost kućnih božićnih jaslica iz vašeg doma, otvaramo on line izložbu uoči Badnjak. Vjerujemo da ćete biti kreativni kao i prethodnih godina, kada smo mogli vidjeti božićne jaslice izrađene od stakla, čokolade, tijesta, kamenja, lego – kockica, žarulja, pribora za jelo, pletiva, pa sve do jaslica smještenih u akvarij, ali i onih konvencionalnih, od drvenih figura.

Svjesni smo da ništa ne može zamijeniti susrete i doživljaje uživo, ali nadamo se da ćemo ovom on line izložbom uz vašu pomoć doprijeti do velikog broja ljudi i na taj način prenijeti dio Božićnog duha i tradicije našeg žminjskog kraja.  Nestrpljivo iščekujemo Vaše fotografije, pišu iz TZ-a.

Napominju iz TZ-a da su građani slanjem fotografija suglasni da se fotografija i njihovo ime objavi na službenim internetskim stranicama TZ Općine Žminj i na društvenim mrežama.

Policija privela muškarca koji je u centru Pule škarama prijetio građanima

dino kozlevac načelnik istarskgo stožera za civilnu zaštitu

STOŽER: Istarske srednje škole moraju prijeći na online nastavu