in

ADVENT POREČ: Besplatna marenda za Badnjak

Foto Advent Poreč

Za sve građane i goste Poreča u subotu, 24. prosinca 2022., organizirana je prigodna marenda i druženje povodom Badnjaka i nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana. Gradonačelnik Grada Poreča Loris Peršurić će, zajedno sa svojim zamjenicima, u sklopu Adventa Poreč na Trgu Matije Gupca, od 10 sati dijeliti besplatan bakalar. Uz prigodnu zakusku, osigurana je i glazba – okupljene će zabavljati Replay Band, kako bi zajedno, prije odlaska domovima i priprema za Badnju večer, obilježili početak jednog od najljepših razdoblja u godini. Od 11 sati na istoj će se lokaciji održati i dječja radionica origamija u organizaciji udruge Mordele, dok će od 12 sati na Trgu slobode okupljene zabavljati Rezime acoustic trio.

Advent Poreč u večernjim satima obogatit će Birikina dječjom predstavom Pričaonica priča od 18 sati, a od 20 sati nastupit će Cool Quintet. Advent po ulicama staroga grada nastavit će se na Badnjak i u Vecia Cantina gdje će nastupiti DJ Jan Plexy, u Ulixesu DJ Veljo, dok kod Barolina gostuje DJ Dražen Dobrila.

Uz Grad Poreč, partneri Adventa Poreč su TZ Grada Poreča, Plava Laguna i Valamar, a suorganizatori Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Odvodnja Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Klub za mlade Poreč, Zavičajni muzej Poreštine, Centar za posjetitelje La mula de Parenzo, Sportska zajednica Grada Poreča, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.

Bogati program provjerite na http://www.adventporec.com ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporec  

Izvor Grad Poreč

Foto policija

Blagdanski susret hrvatske i slovenske policije na graničnom prijelazu

ilustracija policija

Prevareni na internetu: Kupovali pa ostali bez novca i proizvoda