in

FUNTANA: Nemojte propustiti još jednu Ribarsku feštu. Sviraju Le Monde i Bluesbrajdersi

Ribarska fešta 2022. - Foto TZ Funtana

Ribarska fešta u Funtani, petak 28.6.2024.

Spremite se za treću ribarsku feštu ovog ljeta u Funtani. U petak, 28. lipnja, spremite se za još jednu Ribarsku feštu na funtanjanskoj rivi. Bit će to večer ispunjena izvrsnom hranom, glazbom i zabavom. Ovaj kulinarsko-zabavni događaj, organiziran od strane Turističke zajednice općine Funtana, postao je nezaobilazan dio ljeta za sve ljubitelje ribljih specijaliteta i morskih delicija.

Ovoga puta, atmosferu će zagrijavati bendovi Le Monde Band i Bluesbrajdersi, koji će svojim nastupima osigurati nezaboravnu glazbenu večer. Pripremite se za ples i uživanje u hitovima koji će vas držati na nogama cijelu večer.

Kao i uvijek, dječji kutak bit će tu s interaktivnim programom i kreativnim radionicama, pružajući najmlađima nezaboravne trenutke. Posjetitelji će također imati priliku kušati i kupiti proizvode istarskih OPG-ova, članova Udruge “Domaća web tržnica”, uključujući maslinovo ulje, likere, rakije, svježe voće i povrće, prirodnu kozmetiku, lavandu, ručno izrađene drvene predmete i još mnogo toga.

Ribarske fešte u Funtani već su postale tradicija i vrlo su popularne zbog svoje autentičnosti i veselog ozračja koje donose našoj rivi. Pridružite nam se u ovoj festivalskoj atmosferi i uživajte u ljepotama naše obale i gastronomije.

petrova marčana

Marčana najavljuje bogatu Petrovu uz Ivanu Kovač i Alfa Time Band

poreč zuccato kultura galerija

U Poreču otvaranje izložbe “Paolo Patelli: Obojene površine 1964. – 1967. Kolekcija Marinko Sudac”