in

Marčana najavljuje bogatu Petrovu uz Ivanu Kovač i Alfa Time Band

Ivana Kovač

PETROVA – 29. lipnja, tradicionalna pučka fešta u Marčani Ivana Kovač i Alfa Time Band. Turnir u briškuli uz Škico Acoustic Band.

Turistička zajednica Općine Marčana najavljuje Petrovu – tradicionalnu zabavnu manifestaciju, obilježavanje svetkovine sv. Petra, koja će se održati u subotu, 29. lipnja na trgu u Marčani.

Alfa Time Band u Marčani
Alfa Time Band u Marčani

Program u organizaciji udruge Marčanske maškare započinje već u 13 sati izvlačenjem parova za turnir u briškuli s bogatim nagradama koji započinje u 14 sati.

Prijave su otvorene na broj 099 794 3551 do izvlačenja parova. Participacija iznosi 40€ po paru i uključuje iće i piće za igrače. Kartaše će za vrijeme trajanja turnira, do početka večernjeg koncerta, zabavljati Škico Acoustic Band.

Večernji glazbeni program kreće u 21 sat nastupom Alfa Time Banda, a na repertoaru su domaće i strane pop uspješnice. U 22.30 sata na pozornicu dolazi popularna Ivana Kovač s bendom. Zaplešite uz hitove “To se desi”, “Lom”, “Nisi prvi, a ni zadnji”, “Ovisan”, “Crno vino, crne oči”, “Srećo i tugo”, “Tvoja mala”.

Manifestaciju organizira TZO Marčana u suradnji s Općinom Marčana, komunalnom tvrtkom Mandalena d.o.o. i udrugom Marčanske maškare.

Parking za posjetitelje predviđen je na livadi kod lokve Kalić i uzduž prilaznim cestama za centar Marčane.

vijeće funtana

FUNTANA dobila novog općinskog vijećnika. Općina ušla u udrugu od koje puno očekuje

Ribarska fešta 2022. - Foto TZ Funtana

FUNTANA: Nemojte propustiti još jednu Ribarsku feštu. Sviraju Le Monde i Bluesbrajdersi