in

Hommage Oliveru Dragojeviću u Raklju – U nedjelju njegove pjesme pjevaju Medea i Tedi Grubica

Foto TZ Marčana - Rakalj

Oliverove večeri – nova hommage manifestacija uz nastup Medee i Tedija Grubice

Foto TZ Marčana - Rakalj
Foto TZ Marčana – Rakalj

Turistička zajednica Općine Marčana najavljuje novu manifestaciju „Oliverove večeri“, osmišljenu kao hommage Oliveru Dragojeviću, neprežaljenom velikom glazbeniku, prijatelju Raklja. „Oliverove večeri“ su se nametnule same po sebi, kao prirodan nastavak dugogodišnje tradicije Oliverovih boravaka i nastupa u Raklju, koje je još 2009. godine pokrenuo Bruno Krajcar. Ove nedjelje, 30. srpnja, u 21 sat, na prvoj ediciji manifestacije, isključivo s repertoarom Oliverovih pjesama, nastupiti će Medea i Tedi Grubica.

Očekuje se romantična večer na platou kod sv Agnije, lokaciji veličanstvenog pogleda na uvalu Luka i otvoreno more Kvarnera. TZ Marčana poziva posjetitelje, zaljubljenike u Oliverove pjesme, uz koje su odrasle mnoge generacije, da dođu u što većem broju, da zajedno pjevaju, prisjete se krasnih stihova i uživaju u glazbi, da se njegove pjesme nikada ne zaborave. Ugođaju će pridonijeti kocke sijena umjesto stolica, kao i bogata ponuda Barlogistic koktela i vinskih etiketa lokalnih vinara.

Medea i Tedi Grubica solo su pjevači, višestruko nagrađivani od struke i publike. Od malih se nogu bave glazbom te imaju svoje autorske pjesme i video spotove, kao i ekskluzivne ugovore s Croatia Recordsom.

BUJE: Predavanje Umažanina Vedrana Viškovića o avanturi njegova života – volontiranju u Južnoj Americi

Foto Dom Poreč

U porečkom Domu za starije pjesnik Dragan Gortan razveselio korisnike