in

Najava regate 19. Memorijal kap. Marka Marinovića – Prijave još danas, 27.9.

Foto JK Delfin

Prijave na etabliranu regatu krstaša kap. Marinović su otvorene još danas 27.09.2023. do ponoći

Jedriličarski klub Delfin poziva strasne jedriličare, sportaše i rekreativce na 19. Memorijalnu regatu krstaša Marinović u Pomeru koju organizira u spomen na prerano preminulog kap Marka Marinovića. 

“Kapetan Marko Marinović je poznat u jedriličarskim krugovima kao strasni jedriličar i odličan organizator koji bi za svaki problem u jedriličarskom svijetu nalazio rješenje. Na sastancima bi rekao: “Nu pušti mene da ja provam to riješiti”. Kapetan Marko Marinović je bio jedan od osnivača jedriličarskog saveza Istarske županije, dugogodišnji djelatnik ACI, otac troje djece i suprug, a prije svega za njega kažu da je bio ljudina, čovjek koji je volio stvarati i koji bi rado svima pomogao.  Čast nam je biti nositelj regate kap. Marka Marinović. Filozofiju stvaranja i pomaganja širimo i u našem klubu.  Zahvaljujemo svim podržavateljima, ACI na pokroviteljstvu, Sportskoj zajednici Grada Pule, Yacht Pool, Adrinaut i AGD, svima koji se uključuju u organizaciju i doprinose njenoj uspješnoj realizaciji te posebno medijima na širenju vijesti, ” poručuju iz JK Delfin

Termin održavanja regate je 30.09.2023., u subotu, sa startom u 11h. Time limit regate je do 17h, a od 18:30 planirano je okupljanje uz večeru i program proglašenja u Konobi Istriana u Pomeru. Ruta je tradicijska, regatava se iz ACI marine Pomer oko Albaneža i natrag.  U najavi je stabilna prognoza vremena , uvjeti za svih, i starije i mlađe, i sporije i brže, i iskusnije i manje iskusne. Notirati će se i prolazni cilj. Regata se odvija u nadležnosti HJS, World Sailing Rules. Grupe su OPEN Cruising, Racing, Dvojac i ORC. Regata se boduje za Argonaut kup.

ONLINE prijave: https://www.jkdelfin.hr/prijava-na-regatu-19-memorijal-kap-marka-marinovca/

Više info: https://www.jkdelfin.hr/memorijal-marinovic/

kastanija

BABLJE LJETO: Temperature idu i do 30. Za jednu regiju izdan crveni Meteoalarm

ulica ulični parking parkiralište

POREČ: Uskoro zimski i jeftiniji režim naplate parkinga