in

NOVIGRAD – Za vikend 7 atrakcija po povoljnim cijenama u čast Svjetskog dana turizma

Novigrad - Foto TZ/Cappellari

Proslova Svjetskog dana u turizma u Novigradu za vikend, 1. i 2. listopada, gosti mogu uživati u sedam doživljaja po povoljnijim cijenama. Turistička zajednica i ove se godine s ponuđačima usluga u turizmu uključila u manifestaciju Upravnog odjela za turizam Istarske županije povodom Svjetskog dana turizma kako bi domaćim i stranim gostima ponudili doživljaje za nezaboravan i opuštajući dan u Novigradu s ponudama koje su snižene do 50% ili besplatne.

Čak je sedam doživljaja na raspolaganju koji gostima pružaju mogućnost upoznavanja Novigrada u pokretu, i to kopnom i morem. U ponudi su dva izleta brodom. Jedan omogućuje panoramsku vožnju brodom u susret delfinima i zalasku sunca, a drugi iskustvo ribolova, čak iako nikada prije niste imali štap za pecanje u ruci.

Ljubitelji off-road biciklizma pozvani su na besplatnu vođenu turu po Novigradu, a oni željni adrenalina mogu sjesti na quad te uz iskusno vodstvo proći prekrasnu zonu prema dolini Mirne.

Za brzi obilazak zanimljive povijesne jezgre Novigrada i obližnjih naselja sa slikovitim šetnicama na raspolaganju su električni romobili, a za goste koji radije biraju doživljaj okusa i mirisa idealne su degustacije vrhunskih novigradskih vina i ekstra djevičanskih maslinovih ulja koja svake godine zasluže pokoju domaću i svjetsku pohvalu.

Prijave i rezervacije moguće su putem web stranice https://www.istra.hr/hr/svjetskidanturizma2022/376

Sve detalje pogledajte na

https://www.istra.hr/hr/svjetskidanturizma2022/376

Upriličen prijem župana povodom Dana policije

Foto TZ Vrsar

VRSAR: Besplatna šetnja Kontijom za djecu i roditelje u nedjelju 2. listopada