in

VRSAR: Besplatna šetnja Kontijom za djecu i roditelje u nedjelju 2. listopada

Foto TZ Vrsar

U nedjelju 2. listopada  u 10 sati prošetajte šumom Kontijom uz stručno vodstvo biologinje Ive Dujmović. Besplatna edukativna šetnja u Kontiji namijenjena je djeci i roditeljima koji žele provesti nedjeljno jutro u šumi i naučiti razne zanimljivosti o šumskoj flori i fauni. Edukativna šetnja će se odvijati na laganoj stazi bez prepreka koja je prikladna za sve uzraste, i to u trajanju od sat i trideset minuta. Polazna i završna točka šetnje je samostan sv. Mihovila u Kloštru, nedaleko od kojeg je moguće parkirati automobile.

Šetnja se odvija na hrvatskom jeziku. Potrebno je ponijeti vodu za piće i udobnu obuću za pješačenje. Predviđena veličina grupe je od 15 sudionika. 

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za upoznavanje bogatstva biljnog i životinjskog svijeta čarobne šume Kontije i uživanje u prirodnim ljepotama ovog zaštićenog područja.

Prijave su obavezne mailom na info@infovrsar.com ili telefonom +385 959148008 (pon-sub od 8-16). Edukativna šetnja organizirana je u suradnji s Upravnim odjelom za turizam Istarske županije povodom obilježavanja Svjetskog dana turizma u Istri, koji se ove godine održava pod geslom Rethinking tourism / Promišljamo turizam.

Info: https://infovrsar.com/turisticka-zajednica-opcine-vrsar/novosti/besplatna-edukativna-setnja-sumom-kontija-za-djecu-i-roditelje/

Turistička zajednica općine Vrsar

Novigrad - Foto TZ/Cappellari mandrač riva

NOVIGRAD – Za vikend 7 atrakcija po povoljnim cijenama u čast Svjetskog dana turizma

Novigrad - Foto Tanja Kocijančić gradska uprava gradska palača

Novigrad objavio natječaj za učeničke stipendije