in

POREČ: Sajam poduzetništva na Trgu slobode od petka 6.10.

Sajam poduzetništva - Foto Grad Poreč Arhiv

Ovog vikenda, od 6. do 8. listopada 2023. godine, održat će se Sajam poduzetništva na Trgu slobode. Lokalni obrtnici i poduzetnici te članovi Udruge Istarska web tržnica predstavit će svoje proizvode s ciljem promocije lokalnih proizvoda i poticanja izravne prodaje.

Posjetitelje očekuje ponuda svježeg voća i povrća, maslinova ulja, meda, proizvoda od konoplje, vina, likera, kozmetičkih proizvoda i raznih prerađenih proizvoda te suvenira i rukotvorina. Proizvodi će se moći degustirati te će posjetitelji dobiti sve potrebne informacije o proizvodima izravno od proizvođača, a sajam možete posjetiti od petka do nedjelje, u periodu od 10,00 do 18,00 sati.

Sajam poduzetništva jedna je od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2023. koju već šestu godinu organizira Grad Poreč-Parenzo u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča-Parenzo sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova.

Foto Grad Poreč

Počinje Medeni mjesec u okviru Mjeseca poduzetništva u Poreču

Foto Grad Poreč

POREČ: Prijem za umirovljene učitelje i odgojitelje u čast njihovog Svjetskog dana