in

Poziv na humanitarnu akciju u ČERVAR-PORTU: Građani za građane i Higlandersi skupljaju donacije za 17 obitelji

Unatoč sezonskom umoru, volonteri porečke grupe Građani za Građane i Moto klub Highlanders iz Nove Vasi nemaju vremena i prostora za odmor, ali imaju priliku zajedničkim snagama pružiti pomoć potrebitima. Stoga, 8. listopada održat će humanitarni koncert u kojemu će prikupljena financijska sredstva iskoristiti za kupnju hrane i higijenskih potrepština za 17 obitelji na području Poreča, za koje već godinama nastojimo (uz vašu pomoć) skrbiti.

Mjesto održavanja koncerta – beach bar GIRASOLE, na plaži Červar Porta. Događaj započinje dječjim programom s početkom u 14 do 17 h.
Djeca će se moći zabavljati uz najmlađe izvođače i njihove pjesme, kao i uz zanimljive plesove  naših lokalnih plesnih skupina. U 16.30. započinje program mađioničara.

Tijekom cijelog dječjeg programa, uz dobrovoljni prilog, frizerke i šminkerice bit će na raspolaganju djeci za kreiranje njihovih želja.
Također, za kreativne mališane, osigurat će se bojanke i potrebit pribor, dok će se sportski mališani moći zabaviti uz trčanje za loptom i zabijanjem golova.

Kroz cijeli dječji program, uz djecu će biti animatori, a roditelji i ostala pratnja imaju priliku na miru popiti kavicu i na taj način također financijski doprinijeti akciji.
Ujedno, kroz cijeli program, prodavat će se fritule, spiralni krumpir, kokice, burgeri, pizze, sokovi i slično.

A sada je na redu i glavni dio, a to je koncert za odrasle koji započinje u 20 sati.

Nastupaju Teddy Lion band, Gordan Gregurović, Tara (ex Karma), Manicomio (ex Cirkus) i DJ Johnny B.

Ulaznica za koncert je 20 kuna.

Događaj je prijavljen Uredu Državne Uprave Istarske, kojemu po zakonu organizatori odgovaraju u financijskom  i svakom drugom smislu, a po završetku akcije, obavijestit će javnost koliko je novca prikupljeno i u što točno i utrošeno.

U slučaju lošeg vremena, događaj se prebacuje na sljedeću subotu, 15. listopada.

-Pozivamo vas da nam se pridružite u što većem broju kako bismo se što bolje zajedno zabavili, a samim time i sam cilj akcije učinili što uspješnijom. Pozivamo i sve one koji se žele uključiti i donirati piće za koncert ili slatkiše kojima bismo razveselili mališane na dječjem programu, poručuju organizatori.

Zainteresirani se mogu javiti sljedećim volonterkama;

Nataša Cvijanović 091 263 8638
Hyrije Maksuti 099 440 4430
Tihana Bašić 099 361 8472
Ivana Brekalo Barun 098 588 141

Valentina Milohanić - Foto OŠ Tar-Vabriga

TAR ima jednu od najboljih hvatskih učiteljica – Valentinu Milohanić

Oranje u centru Poreča - Foto Bookaleta/Davor Šišović

POREČ: Obavijest o datumu javnog otvaranja ponuda za natječaj za zakup poljoprivrednog zemljišta