in

Ribarska fešta u petak u Vrsaru – Istarski specijaliteti, Le Monde Band i brodet Nikole Bikića

Foto TZ Vrsar - Ribarska fešta na rivi - Arhiv

U ugodnoj atmosferi vrsarske rive uz miris i okus ribljih specijaliteta Vrsar dočekuje svoje posjetitelje na tradicionalnoj ribarskoj fešti, koja će se održati na rivi ovog petka 26. svibnja 2023. s početkom u 18 sati. Novitet ovog svibanjskog izdanja su brojne zabavne igre poput cornhole, društvene igre u „divovskom“ formatu, križić-kružić, domino, dok će se najmlađi posjetitelji zabaviti s interaktivnom igrom Smart Play Table Seaworld.

Foto TZ Vrsar - Ribarska fešta na rivi - Arhiv
Foto TZ Vrsar – Ribarska fešta na rivi – Arhiv

Osim organiziranih zabavnih igara za najmlađe, posjetitelje očekuje nastup Folklornog društva Pazin. Na pozornici će se izmjenjivati dva omiljena benda među lokalnom publikom Funbox Band i Le Monde Band koji će se pobrinuti za ugodnu atmosferu i dobru zabavu.

Morske i istarske delicije za gurmane

Gourmet ponudu čini šest punktova tematski podijeljenih na bijelu ribu, plavu ribu, školjke, fritto misto te lignje, sipe i hobotnice. Na štandovima će se moći kušati polpete od plave ribe, punjene srdele, pljukanci s kaneštrelama, kapešante, pedoći, riba na žaru, burger od tune, pašteta od tune i mnoge druge delicije.

Neizostavno ribarsko jelo svake Ribarske fešte u Vrsaru je brodet kojeg će na ovogodišnjoj fešti pripremati Nikola Bikić na štandu s bijelom ribom.

Posjetitelji mogu kušati ili kupiti neki od gurmanskih suvenira, a za to će se pobrinuti istarski OPG-ovi koji će tijekom Ribarske fešte ponuditi svoje proizvode. Tako će se na vrsarskoj rivi moći pronaći maslinovo ulje, likere, rakije, voće i povrće, prirodnu kozmetiku, lavandu, ručno izrađene drvene proizvode te štošta drugo.

Web https://infovrsar.com/dogadanja/kalendar-dogadanja/ribarska-festa/

Facebook https://www.facebook.com/VrsarIstria

INSTA https://instagram.com/vrsarinspires/  

voda pixabay špina ilustracija

Bez vode 24. svibnja 4 naselja kod Poreča i McDonald`s

Foto TZ Vrsar

VRSAR: U subotu rekreativna biciklijada Limes Bike & Family Tour – Provedite dan u prirodi!