in

RIBARSKA FEŠTA U VRSARU: U petak istarske delicije i koncert Night Express Banda

Foto TZ Vrsar

U ugodnoj atmosferi vrsarske rive uz miris i okus ribljih specijaliteta Vrsar dočekuje svoje posjetitelje na tradicionalnoj ribarskoj fešti, koja će se održati na rivi ovog petka 14. srpnja 2023. s početkom u 19 sati.

Foto TZ Vrsar
Foto TZ Vrsar

Osim tradicionalne ponude ribljih specijaliteta, organiziran je i dječji kutak s radionicama za najmlađe posjetitelje. Feštu će otvoriti nastup limene glazbe Sveti Lovreč, a na pozornici će se izmjenjivati dobro poznati bendovi među lokalnom publikom Night Express i Alfa Time Band koji će se pobrinuti za ugodnu atmosferu i dobru zabavu.

Morske i istarske delicije za gurmane

Gourmet ponudu čini šest punktova tematski podijeljenih na bijelu ribu, plavu ribu, školjke, fritto misto te lignje, sipe i hobotnice. Na štandovima će se moći kušati polpete od plave ribe, punjene srdele, pljukanci s kaneštrelama, kapešante, pedoći, riba na žaru, burger od tune, pašteta od tune i mnoge druge delicije.

Foto TZ Vrsar
Foto TZ Vrsar

Neizostavno ribarsko jelo svake Ribarske fešte u Vrsaru je brodet kojeg će na ovogodišnjoj fešti pripremati Roberto Deak na štandu sa lignjama.

Posjetitelji mogu kušati ili kupiti neki od gurmanskih suvenira, a za to će se pobrinuti istarski OPG-ovi koji će tijekom Ribarske fešte ponuditi svoje proizvode. Tako će se na vrsarskoj rivi moći pronaći maslinovo ulje, likere, rakije, voće i povrće, prirodnu kozmetiku, lavandu, ručno izrađene drvene proizvode te štošta drugo.

Foto TZ Vrsar
Foto TZ Vrsar

Web https://infovrsar.com/dogadanja/kalendar-dogadanja/ribarska-festa/

Facebook https://www.facebook.com/VrsarIstria

INSTA https://instagram.com/vrsarinspires/  

Foto TZ Vrsar - Ribarska fešta
Foto TZ Vrsar – Ribarska fešta

Foto Grad Poreč

POREČ: Otvoren novi Društveni dom u Kadumima

Foto Policijska uprava istarska

Istarska policija objavila oglas za posao. Pogledajte što traže