in

TAR – U nedjelju se otvara Mx Park Palpam za sve ljubitelje motocross i enduro vožnje

Foto Mx Park Palpam Facebook

U Taru, na putu za Rogoviće, u nedjelju 9. listopada otvara se staza Mx Park Palpam koja ove jeseni ulazi u novu motocross i enduro sezonu. Staza je novouređena. Na raspolaganju zainteresiranima su motocross staza i enduro poligon.

Radno vrijeme staze bit će od petka do nedjelje od 10 do 17 sati a tijekom tjedna može se koristiti uz  prethodnu najavu. Za u budućnost je u planu za naše najmlađe vozače organizirati i školu vožnje, bude li bilo dovoljno zainteresirane djece.

Za cijene i sve ostale informacije nazovite na broj 0989090094 (Patrik).

Ovom stazom upravlja tarski Motociklistički klub Gear, skupina entuzijasta, ljubitelja motociklizma i ekstremnih sportova. Staza se nalazi na putu prema Rogovićima, preko puta nove uljare. Staza je jedinstvena na Poreštini, duga je oko 1,2 kilometra, a osmišljena je kao poligon za sve one koji vole malo više adrenalina. Motociklisti ondje mogu doista guštati na stazi koja je uređena za ekstremniju vožnju, a može se i iznajmiti. Broj onih koji dolaze i vole cijeli dan ondje voziti, skakati i savladavati prepreke sve je veći, a posebice ih je puno iz Slovenije, Italije i Austrije.

Ilustracija - Foto Gerd Altmann za Pixabay

IKA organizira savjetovanje: “Priprema neprofitnih organizacija za uvođenje eura”

Rocco Žiković - Foto obiteljski album

Razgovor: ROCCO ŽIKOVIĆ – Iz male Funtane u veliki Red Bull Salzburg. Talentirani nogometaš sigurnim koracima ide prema svom cilju