in

TZ Vižinada poziva na Wine&Paint radionicu – Prijavite se, slikajte i kušajte fina vina

Foto Davor Šišović/Bookaleta - Pogled na Maraston sa šterne

Vino i umjetnost – garancija su za dobar provod u Vižinadi

U Vižinadi se organiziraju zanimljiva događanja, pa iz Turističke zajednice najavljuju još jedan – interaktivne wine&paint  radionice koje će se tijekom lipnja i srpnja odvijati u sklopu Centra za posjetitelje Maraston u Vižinadi.

Ovaj će novitet u ponudi Vižinade zasigurno oduševiti sve poklonike dobre zabave i vrhunskih vina, s obzirom da će svaku od radionica voditi iskusna i profesionalna voditeljica Zinka Dobrovolny, uz prisustvo vinara koji će sudionike upoznati sa zanimljivim vinskim činjenicama. Prva radionica održat će se 16. lipnja u 18 sati. 

Procjenjuje se da će wine&paint” radionica trajati oko tri sata. Cijelu priču oplemenit će i vina Pilato sa svojim proizvodima i znanjima. Sudionici će dobiti znanja i upute stručne osobe te uživajući u okusima vina nakon svega ponijeti sa sobom nova, vrijedna vinska znanja i sliku koju su sami naslikali. 

Na radionicama će biti maksimalno dvadeset sudionika što će omogućiti mentoru da se svakom posveti u potpunosti. Cijena za jednu osobu iznosi 30 eura.

Sudionici će moći razgledati i interaktivni centar za posjetitelje Maraston, uređen u prostoru nekadašnje venecijanske palače na glavnom trgu u Vižinadi.

Broj sudionika je ograničen te se prijave primaju putem maila info@tz-vizinada.hr ili na telefon broj 052 446 110.

Organizator projekta wine&paint radionica je Turistička zajednica općine Vižinada, uz financijsku potporu Upravnog odjela za turizam Istarske županije.

Lipanj u Vižinadi

16.06. wine&paint radionica

26.06. Završni koncert Zajednica Talijana Vižinada

30.06. Promocija knjige o Carlotti Grisi

Foto Likovna udruga Poreč

POREČ: LUP otvorio skupnu izložbu “Mediteran” – Dođite je razgledati!

Foto Turistička zajednica središnje Istre

Zatvara se promet u Sv. Lovreču zbog snimanja britanske serije