in

U petak dođite na prvu ovogodišnju ribarsku feštu u Funtani

Ribarska fešta u Funtani - Foto Tanja Kocijančić

Za sve koji su nestrpljivo čekali početak tradicionalnih funtanjanskih ribarskih fešti odlična je vijest da će se prva ovogodišnja, od ukupno šest koje su predviđene, održati u petak 2. lipnja, čime i službeno startaju bogata ljetna događanja u Funtani.

Ribarska fešta je kulinarsko zabavni event koji organizira Turistička zajednica općine Funtana i oduševljava posjetitelje bogatom ponudom jela od ribe i morskih plodova. Pa dođite i guštajte u ovoj sjajnoj manifestaciji, koja će se moći pohvaliti i brojnim novitetima. Osim što je tu novi vizualni identitet fešte koji na moderan način priča o ribarskoj tradiciji, novi je i koncept prostora, brendinga i dekoracija.

Oduševit će vas prepoznatljivost na svakom koraku, a jednako tako i novitet koji je osmišljen za najmlađe – dječji kutak i kreativne radionice čije će središte biti svijet podmorja, pa će radionice svake ovosezonske fešte imati novu i drugačiju temu. Na prvoj koja nam slijedi 2. lipnja, djeca će se odlično zabaviti uz temu “svijet meduza”, pa će izrađivati vesele i šarene meduze od papira i kartona koje vijore na vjetru.

Fešta će ujedno biti odlična prilika da posjetitelji upoznaju, kušaju i kupe najbolje domaće proizvode, s obzirom da će se tijekom događanja održati i smotra istarskih poljoprivrednih proizvoda u organizaciji Udruge “Istarska web tržnica”.

Naravno, feštu obilježit će i dobra glazba, zato slobodno zapjevajte i zaplešite uz Funbox i Alfa Time Band koji će se pobrinuti za izvrsnu atmosferu.

Foto Grad Poreč - Uređuje se stara zgrada u Dračevcu

Grad Poreč staru zgradu u Dračevcu uređuje za društvene namjene

Foto KREG Galatea

FUNTANA/VRSAR: Povijesni uspjeh KREG-a Galatea – Iana Benčić ide na Svjetsko prvenstvo