in

U Poreču čak četiri dočeka Nove godine – Prljavci, Night Express, dječji…

Foto Grad Poreč

Sutra je Silvestrovo, koje tradicionalno u cijeloj Istri okuplja veliki broj gostiju željnih dobrih provoda na otvorenom. U Poreču je tijekom blagdanskih dana otvoreno desetak hotela, a kako bi najluđa noć u godini prošla u dobrom raspoloženju pobrinuli su se organizatori Adventa Poreč i to s čak četiri dočeka!

Foto Grad Poreč
Foto Grad Poreč

Tako će za najmlađe u subotu, 31. prosinca u 11 sati na Trgu Matije Gupca biti organiziran doček. Bit će tu animacije i dječje predstave Teatra Naranča, vatrometa, konfeta i glazbe. Istovremeno, na Trgu slobode krenut će zagrijavanje za večernji doček uz Trio Discover. U večernjim satima na pozornicu na Trgu slobode će izaći jedan od najdugovječnijih i najpopularnijih bendova hrvatske scene – Prljavo kazalište. Svojim vječnim hitovima kao što je „Marina“, „Te noći kad si se udavala“, „Heroj ulice“ i druge uvest će Porečane i sve njihove goste u novu 2023. godinu,  tradicionalnom zdravicom u ponoć s gradonačelnikom Poreča Lorisom Peršurićem. Paralelni doček održat će se i na Trgu Matije Gupca, uz DJ Davida, za sve one željne nešto drugačijeg provoda, a dobra će se zabava u novogodišnjoj noći nastaviti sve do ranih jutarnjih sati na brojnim lokacijama u gradu.

U novogodišnjoj noći, na svim otvorenim i zatvorenim parkiralištima u gradu parking će biti besplatan.

Na Trgu Matije Gupca 1. siječnja održat će se i repriza dočeka Nove godine uz Night Express, čime će se i službeno zatvoriti Advent u Poreču. Ipak, u srcu starogradske jezgre s radom nastavlja besplatno klizalište sve do 8. siječnja.

Uz Grad Poreč, partneri Adventa Poreč su TZ Grada Poreča, Plava Laguna i Valamar, a suorganizatori Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Odvodnja Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Klub za mlade Poreč, Zavičajni muzej Poreštine, Centar za posjetitelje La mula de Parenzo, Sportska zajednica Grada Poreča, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi, priopćeno je iz Grada Poreča.

Bogati program provjerite na http://www.adventporec.com/ ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporec  

Novi bazenski kompleks - Foto Grad Rovinj

Specijalna bolnica “Martin Horvat” u Rovinju dobila terapijski i sportski bazen

Foto PU zagrebačka - Ilustracija

UHIĆEN: Policija zaustavila pijanog vozača – Odbio alkotest pa pokušao pobjeći