in

Za vikend Turistička fešta u Taru uz Tonyja Cetinskog, Tomislava Bralića i Klapu Intrade

Foto TZ Tar-Vabriga

Ovog se vikenda, točnije u subotu i nedjelju u organizaciji Turističke zajednice Tar -Vabriga održava tradicionalna turistička fešta u Taru, a odličan program bit će povod za dolazak svima koji su željni zabave i izvrsne glazbe. Posjetitelje očekuje vikend prepun glazbenih užitaka uz vrhunske izvođače, gastro doživljaja u street food formi te animacije uz brojne ulične zabavljače, uz dašak tradicije i nazobilaznu utrku magaraca! Turistička fešta ima tradiciju dugu preko 40 godina, a ovoga puta na tarsku pozornicu dovodi neka od najvećih imena hrvatske estrade!

Foto TZ Tar-Vabriga
Foto TZ Tar-Vabriga

U subotu, 2. rujna će kroz cijeli dan posjetitelji moći uživati u sportskom, zabavnom i glazbenom programu. Tijekom popodnevnih sati održat će se dječji košarkaški turnir, a na ulicama Tara posjetitelje će zabavljati veseli “Mužikanti”. Najmlađi će uživati u kreativnim radionicama, dječjim igrama i animaciji.

Večernji sati rezervirani su za zabavni program u kojem nastupa Le Monde Band, nakon čega na pozornicu stiže Tony Cetinski koji će publiku zabavljati svojim brojnim hitovima kao što je “Opet si pobijedila”, “Kad žena zavoli”, “Blago onom tko te ima” i ostalim uspješnicama iz svoje dugogodišnje karijere.

Foto TZ Tar-Vabriga
Foto TZ Tar-Vabriga

U nedjelju, 3. rujna će se u jutarnjim satima održati natjecanje u gađanju glinenih golubova, a u 17.00 sati u centru Tara slijedi tradicionalna utrka magaraca koja će kao i proteklih godina biti posebno atraktivna. U popodnevnim satima ponovno slijedi animacija za najmlađe, a publici će se predstaviti pjevačice i pjevači Udruge “Mali veliki mikrofon”. Nedjeljni večernji program oduševit će sve zaljubljenike u klapsku pjesmu uz nastup neponovljivog Tomislava Bralića i Klape Intrade, čemu će prethoditi nastup Laguna banda.

Fešta će imati i humanitarnu notu jer će se tijekom vikenda odvijati humanitarna akcija udruge “Valsanta”. Sajam domaćih proizvoda te štandovi s autohtonim i istarskim suvenirima i proizvodima zasigurno će privući i domaće posjetitelje, ali i turiste.

Ulaz je za sve posjetitelje slobodan.

Nenad Velenik i Loris Peršurić - Foto Tanja Kocijančić

Nikad bogatija jesen u Poreču – Parni valjak, Neno Belan, Daleka Obala, Tunalicious, Sportfest, Crofish i još puno manifestacija

ne diraj fotke

Divljanje cijena: Inflacija opet raste. Imamo drugi najgori udar poskupljenja u eurozoni