in

LOŠA VIJEST ZA FANOVE JULIA IGLESIASA: Ništa od njegovog koncerta u Puli

Julio Iglesias, najprodavaniji latino pjevač na svijetu i čovjek koji je 2013. godine ušao u Guinessovu knjigu rekorda upravo iz tog razloga, ipak neće u lipnju nastupiti u Puli.

Na njegovoj službenoj stranici na popisu koncerata Pule više nema, a donedavno je stajalo da će to biti 22. lipnja. No, tog će mjeseca nastupiti, kako tamo piše, u Belgiji, Finskoj, Nizozemskoj, Poljskoj i Portugalu. Navodno ima zdravstvenih problema, pa se broj koncerata smanjuje. Poslali smo upit agenciji koja je trebala organizirati njegov koncert, pa ćemo objaviti razloge otkazivanja čim dobijemo od njih odgovor.

Podsjetimo, iako mu je na leđima 75 godina, ovaj Španjolac je tijekom svoje 50-godišnje karijere objavio više od 80 albuma na 14 različitih jezika i primio je više od 2.600 zlatnih i platinastih certifikata za prodaju svojih ploča. Prodao je oko 300 milijuna ploča diljem svijeta, a njegov album “Julio” (1983.) bio je prvi strani album (izvan engleskog govornog područja) koji je prodan u više od 2 milijuna primjeraka u SAD-u i jedini strani album koji je dosegao dvostruku platinastu nakladu.

Mijenja se Urbanistički plan uređenja Tar-Vabriga-Frata – sutra u 15.30 sati javno izlaganje za građane

Vrsar bolji od stolnotenisača Brovinja