in

MOT-ov bajkoviti “Čarobnjak iz Oza” oduševio Porečane

Preksinoć su u prepunom kazalištu Pučkog otvorenog učilišta Poreč plesači Studija za izvedbene umjetnosti MOT 08 ponovno svojom novogodišnjom tematskom produkcijom iznenadili i oduševili prepunu dvoranu roditelja, prijatelja, ljubitelja plesa i svih onih koji podržavaju amaterizam i rad s djecom. 

Bogata scenografija, bajkoviti kostimi, uvijek zanimljiva fantastična priča “Čarobnjak iz Oza” i više nego blagdanska poruka, mamili su pljesak oduševljenja tijekom cijele predstave. 

Bajkovitu priču plesom je uprizorilo 120 djece Udruge MOT 08 s porukom: “Ako smo dovoljno uporni i ako vjerujemo u sebe, možemo savladati sve prepreke i ostvariti sve svoje ciljeve unatoč našim nesigurnostima”.

Ovom predstavom Udruga je obilježila kraj još jedne uspješne kalendarske godine, ali i 10 godina od osnutka.

Povodom toga pripremljene su i zahvalnice svima koji u kroz 10 godina podržali rad Udruge. Na dobroj suradnji i podršci u radu dugi niz godina zahvalili su se Gradu Poreču, Pučkom otvorenom učilištu, Obrtničkom domu, Gradskoj knjižnici , Osnovnoj školi Poreč  i Umjetničkoj školi, ali i svim ostalim volonterima koji su  dugi niz godina doprinijeli radu MOT-a.

Predsjedništvo i koreografi prigodnim poklonom zahvalili su vrijednoj djeci na trudu i radu, a ovom prilikom zahvaljuju se svim roditeljima, prijateljima, volonterima i donatorima.

Zahvaljuju se i lokalnim portalima na medijskom praćenju njihovog rada. 

McDonald’s želi otvoriti restoran u Poreču

Tijekom božićno-novogodišnjih blagdana očekuje se 10-ak posto više turista nego lani