in

McDonald’s želi otvoriti restoran u Poreču

Već se duže vrijeme šuška da će se u Poreču otvoriti McDonald’sov restoran, a glasine su se pojačale nakon što je vlasnik hrvatske franšize tog poznatog lanca kupio zemljište u poslovnoj zoni Facinka, nedaleko Plodina.

Je li to točno i kada planiraju početi gradnju pitali smo tvrtku koja vodi službene odnose s javnošću za McDonald’s.

-Hvala vam na upitu i na interesu za rad kompanije Globalna hrana koja je nositelj franšize za McDonald’s u Hrvatskoj. Svakako smo zainteresirani za otvaranje restorana u Poreču i na vrijeme ćemo vas informirati o tome, odgovorila je na naš upit Ana Škiljić Ravenšćak, PR Senior iz zagrebačke tvrtke Komunikacijski laboratorij.

Podsjetimo da je nedavno na natječaju za prodaju parcele u vlasništvu Grada Poreča, točnije dijela zemljišta k.č.br. 4187 u poslovnoj zoni Facinka, stigla samo jedna ponuda i to tvrtke Paulina nekretnine iz Zagreba, u vlasništvu Georga Gavrilovića. Gavrilović je poznato ime u hrvatskoj mesnoj industriji, a jedna od njegovih tvrtki, Globalna hrana, posjeduje lanac restorana McDonald’s. Na predzadnjoj sjednici Gradskog vijeća porečki su vijećnici izglasali prodaju te parcele nedaleko Plodina jedinom ponuđaču, Gavriloviću, i to za oko 3,5 milijuna kuna (s uključenim popustom od 10 posto na jednokratno plaćanje), pa su stoga gradskim kuloarima krenule i najave o gradnji restorana iz poznatog lanca kojeg Hrvati jako vole.

Porečanima su sada najbliži restorani iz ovog lanca u Puli i Kopru, a vrlo je popularan i onaj na Vratima Jadrana kod Rijeke.

Izvijestit ćemo čim dobijemo konkretnije informacije o ovoj investiciji koja će svakako dodatno obogatiti turističku ponudu Poreča.

Božićna događanja u Općini Kaštelir-Labinci – poklon paketi za najmlađe i tradicionalni koncert

MOT-ov bajkoviti “Čarobnjak iz Oza” oduševio Porečane