in

Ove godine veliki povratak susreta DI SI GENERACIJO – POREČ!!!

Foto: Manuel Paljuh

Velika vijest za ljubitelje muzike sedamdesetih i osamdesetih prošlog stoljeća! Ove se godine ponovno u bivšem Interu u Zelenoj laguni, odnosno današnjem Byblosu vraća originalni susret „Di si generacijo“ – Oldschool party! Jedino što sada znamo jest da će se održati 23. ožujka, te da će to biti poseban dan u godini kada će se generacije rođene između 1960. i 1980., a vjerojatno i stariji, ponovno okupiti na jednom mjestu i plesati uz nekadašnje svjetske i jugoslavenske hitove.

I dok se na početku „Di si generacijo“ organizirao u kultnoj Plavoj, (a prije toga i dva put probno u bivšem Atelieru), kasnije je to preseljeno u Byblos.

Evo što je danas grupa entuzijasta koja od prvog dana organizira ovaj među Porečanima, a i šire, hvaljeni događaj, napisala na svom službenom Facebook profilu:

„Dragi svi, draga nacijo, draga generacijo, dragi prijatelji susreta Di si generacijo – Poreč, ponosno najavljujemo novi susret #DSG2019 original za 23. ožujka u Internacional Clubu -Byblos Poreč… 😁💪
Uskoro više…“.

Kako su od prvog dana organizatori isticali, ideja vodilja ovog susreta jest izvući ljude iz kuća, susresti se i družiti barem te večeri ponovno sa starim prijateljima s kojima smo nekada noći i noći provodili zabavljajući se.

Koncesionar Marine Poreč opet Usluga

Nedostaje nam policajaca pa će u policiji zapošljavati i osobe s tri razreda srednje škole