in

SEAN PAUL stiže u Poreč na RISE UP FESTIVAL

Najveća Danchall zvijezda današnjice Sean Paul stiže ovoga ljeta u Poreč na Rise Up Festival. Tri dana vruće atmosfere, od 5. do 7. srpnja, osim Sean Paula u Poreč će dovesti i druge svjetske i regionalne izvođače.

Tako će u 5. srpnja biti posvećen progressive i tech-house muzici koju predvodi Hernan Cattaneo, pionir argentinske i svjetske progressive-house scene. „El Maestro“, kako ga mnogi zovu, veliko je iznenađenje ovogodišnjeg Rise Up festivala koje sa sobom nosi izvanredne setove ‘old-school’ elektronike.

U subotu, 6. srpnja, na Rise Upu nastupaju Željko Joksimović, DJ RetroVision i aktualna svjetska senzacija Don Diablo koji je trenutačno sedmi na ljestvici svjetskih DJ-jeva, što će svakako biti prava glazbena poslastica i mamac za dolazak u Poreč.

U nedjelju se sprema najveći glazbeni spektakl u kojeg će sve posjetitelje uvesti domaća grupa Connect, nakon čega nastupa Rasta, popularni srpski hip-hoper, te Sean Paul, najveća planetarna Dancehall, Reggae i Reggaeton zvijezda.

Sean Paul Francis Henri, reper je i producent s Jamajke, kojemu je ovo drugi nastup u Hrvatskoj. Većina njegovih albuma su nominirani za nagradu Grammy za najbolji Reggae album, a „Dutty Rock“ je album koji je prestižnu nagradu osvojio 2003.

Njegova dva svjetski poznata hit singla – “Get Busy” i “Temperature” bile su broj 1 na top ljestvicama u SAD-u i svijetu. Sean Paul je surađivao te realizirao top singlove kao što su “Baby Boy” s planetarno popularnom zvijezdom Beyoncé, “What About Us” s bendom The Saturdays, “Rockabye” s Cleanom Banditom te Cheap Thrills„ u izvedbi sa Siom, priopćeno je danas iz Plave lagune kao glavnog sponzora ove manifestacije.

U Novigradu 25. svibnja – Večer folklora i tradicije na Velikom trgu uz brodet za sve

PITALI STE: Zašto je ormarić za struju na porečkom Trgu slobode „otvoren“? Evo zašto se više ne može spustiti