in

Zucchero i Dido stižu u Rovinj na SUMMER MUSIC FESTIVAL

Talijanska blues & soul ikona, kako ga svi od milja nazivaju, “otac talijanskog bluesa”, Zucchero, u sklopu svoje europske turneje “D.O.C” dolazi ponovno rasplesati istarsku publiku. Publika koja će imati prilike uživati u novim i starim hitovima poput upravo spomenute “Baila Morena”, “Senza Una Donna”, “Diavolo in me”, “Partigiano Reggiano”, i mnoge druge…
 
Nemojmo zaboraviti kako je glazbena karijera Zucchera impozantna, milijuni prodanih primjeraka, hitovi koji su dominirali glazbenim ljestvicama, nastupi s najboljim svjetskim glazbenicima. Stoga ne propustite priliku svjedočiti ovom spektaklu koji će se održati 24. lipnja na otvorenom parkiralištu Valdibora.

U srpnju na scenu dolazi jedan od najprepoznatljivijih vokala u pop glazbi od 90-ih, Dido, koja po prvi puta dolazi u Hrvatsku. Poznata engleska kantautorica, poznata po hitovima kao što su “Thank you” i “White flag”, nastupit će 25. srpnja u dvorištu stare tvornice duhana u Rovinju.

Za ovu posebnu priliku, predgrupa Dido bit će hrvatska grupa Detour, koja je sigurno pravi izbor za ovakav tip događaja.

Organizatori festivala su tvrtke Vedras i Maistra, te Turistička zajednica Grada Rovinja.

RASTE IZVOZ: Na beogradskom sajmu Beowine i porečke vinarije TERZOLO i AGROLAGUNA

RASTE IZVOZ: Na beogradskom sajmu Beowine i porečke vinarije TERZOLO i AGROLAGUNA

U Motovunu edukacija o društvenim mrežama u turizmu

U Motovunu edukacija o društvenim mrežama u turizmu