in

U Motovunu edukacija o društvenim mrežama u turizmu

Turistička zajednica Općine Motovun poziva sve dionike u turizmu s područja Motovuna i svu zainteresiranu javnost na besplatnu edukaciju “Kako koristiti društvene mreže u turizmu?” koju će voditi Miško Macolić Tomičić iz marketinške agencije Markething. Edukacija će se održati u kongresnoj dvorani hotela Roxanich u podnožju Motovuna, u srijedu 26. veljače, s početkom u 17 sati.

Cilj edukacije “Kako koristiti društvene mreže u turizmu?” jest upoznati polaznike s važnošću i mogućnostima korištenja društvenih mreža u svrhu promocije destinacije i ponude u destinaciji. 

Društvene mreže nameću dinamičan marketing za poslovna sučelja svih razina. Često postavljeno pitanje prije nekoliko godina: “Zašto bi naše poslovanje koristilo društvene medije?” zamijenjeno je pitanjem: “Kako naše poslovanje može rasti uz marketing društvenih medija?“.

Edukacija je namijenjena svim dionicima u turističkom sektoru koji žele unaprijediti ili učvrstiti svoju poziciju na društvenim mrežama, upoznati nove alate za društvene mreže te proširiti svoje znanje. Samo ispravno upravljanje društvenim mrežama povećati će svjesnost o vašem brendu, a kao rezultat (ako su svi uvjeti ispunjeni) povećat će se i prodaja vaših proizvoda / usluga.

Edukacija je besplatna, no potrebno je prijaviti se najkasnije do ponedjeljka 24. veljače. Više informacija o edukaciji i prijavi možete pronaći na službenim stranicama TZ-a – www.tz-motovun.hr

________________

Više o predavaču:

Miško Macolić Tomičić je zaljubljenik u digitalni marketing te vlasnik marketinške agencije Markething, aktivno sudjeluje u promicanju poduzetničke kulture u Istri. Miško primjenjuje međunarodno iskustvo i iskustvo u start-up coworking prostoru na svoje brojne projekte. Osnivač je web stranice „Essence of Croatia“ koja promiče skrivene ljepote Hrvatske. Autor je mnogih blogova na engleskom i hrvatskom jeziku i voditelj mnogobrojnih edukativnih radionica na temu digitalnoga marketinga. 

Zucchero i Dido stižu u Rovinj na SUMMER MUSIC FESTIVAL

Zucchero i Dido stižu u Rovinj na SUMMER MUSIC FESTIVAL

FOTOGALERIJA s porečkog dječjeg karnevala kojim su vladali vitezovi, princeze, kuhari, ronioci, škovacini...

FOTOGALERIJA s porečkog dječjeg karnevala kojim su vladali vitezovi, princeze, kuhari, ronioci, škovacini…