in

Danas vinska večer na Adventu Poreč

Iako dobre hrane i pića na porečkom Adventu ove godine ne nedostaje, danas, 18. prosinca 2018, održat će se i prva vinska večer, kako bi brojni posjetitelji uz kuhano vino mogli uživati i u vrhunskim vinima vinara Poreštine i Istre. Na prigodno ređenim adventskim kućicama ugostitelji će nuditi vina i to:

Mezzino kućica – Geržinić vina

La Tofana kućica – Tomaz vina

Fakin good wined kućica – vina Legović, Matić & Fakin

Maraforko kućica – Damjanić vina

In vino vertias kućica – vina Giulio Ferenac

Tepli lambik kućica – Pilato vina

Poli Baneta kućica – Cossetto vina

Vina će se nuditi po promotivnim cijenama od po 15 kuna za dcl, odnosno 105 kuna za butelju, a za zabavu će biti zadužen DJ Mr. G.

Bogati program provjerite na http://www.adventporec.com ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporec  .Kako bi u svakom trenutku mogli pratiti atmosferu na Trgu Matije Gupca, postavljene su kamere – KLIZALIŠTE i PARK.

Danas vinska večer na Adventu Poreč

Organizator Adventa Poreč je Grad Poreč, a partneri su Plava Laguna i Valamar Riviera. Suorganizatori su TZ Grada Poreča, TZ Istarske županije, Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Centar za mlade Poreč, Udruženje obrtnika Poreč, Sportska zajednica Grada Poreča, Zajednica Talijana Poreč, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.

U Poreču druženje stručnjaka i trudnica za zdravlje mama i beba

U Poreču druženje stručnjaka i trudnica za zdravlje mama i beba

Dolijao provalnik koji je opljačkao butigu u Vižinadi

Višnjan: Provaljeno u dvije ordinacije