in

Advent Poreč: Danas Bijelo dugme tribute band, u subotu Pavel, a u nedjelju izvlačenje nagradne igre Društva invalida Poreč

Advent Poreč i posljednjeg vikenda u ovoj godini posjetitelje očekuje s bogatim programom za sve uzraste. Nakon što su na sam dan Božića popularni Gustafi ispunili Trg Matije Gupca do posljednjeg mjesta i tako obilježili 38 godina rada, danas u petak, 28. 12.2018. glazbeni se program nastavlja nastupom Bijelo dugme tribute banda koji počinje u 20 sati. Nešto ranije iste večeri, u 18 sati održat će se predstava za djecu pod nazivom „Ivica i Marica; tajna čarobne knjige“, u izvedbi pulske udruge Birikina.

Sutra, u subotu, 29.12.2018. u 20 sati na pozornicu porečkog Adventa stupaju Pavel, popularna zagrebačka pop grupa koja će publiku zagrijati hitovima poput „Poslije nas“ i „Ljubav“. Iste večeri u 18 sati u programu za najmlađe održat će se „Božićne igre“ dječja predstava u izvedbi IRTA-e.

U nedjelju, 30. 12. 2018., dan prije Silvestrova održat će se izvlačenje dobitnika novogodišnje nagradne igre Društva invalida Poreč . Srećke za lutriju prodavale su se tijekom cijelog prosinca, a i ove godine sretne dobitnike očekuju vrijedne nagrade iz bogatog fonda teškog preko 40 tisuća kuna. Izvlačenje će glazbom popratiti svirka Tu i tamo benda.

Podsjećamo da je za vrijeme trajanja Adventa Poreč za sve posjetitelje otvoreno besplatno klizalište, od 10 do 22 sata, posjetitelje vozi i adventski vlakić, koji prometuje subotom i nedjeljom, a tu je i božićni sajam na kojem se iz božićnih kućica šire razni mirisi i okusi božićnih delicija.

Partneri Adventa Poreč su Plava Laguna i Valamar Riviera, a suorganizatori TZ Grada Poreča, TZ Istarske županije, Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Centar za mlade Poreč, Udruženje obrtnika Poreč, Sportska zajednica Grada Poreča, Zajednica Talijana Poreč, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.

Bogati program provjerite na http://www.adventporec.com ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporec  

Ministarstvo turizma odobrilo 434 tisuće kuna za uređenje plaže Dajla-Belveder

mk špada poreč

3. Trofej Sv. Maura i Božićni turnir u mačevanju