in

Ovog vikenda startaju Dani otvorenih vrata agroturizama Istre – cijena menija 95 kuna

Deveto izdanje Dana otvorenih vrata agroturizama Istre počinje ovog vikenda, a trajat će do kraja studenog, svake subote i nedjelje. Organizator je AZRRI – Agencija za ruralni razvoj Istre organizira 9. Dane otvornih vrata agroturizama Istre, koja će ovu manifestaciju službeno otvoriti u srijedu u Agroturizmu Montižel u Završju. AZRRI ovu tradicionalnu manifestaciju organizira pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Istarske županije i Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Pula. Ovogodišnja novost jest direktno bukiranje u željenom agroturizmu, bez posredovanja AZRRI-a, koja i dalje vodi marketing i sve ostalo oko organizacije Dana otvorenih vrata agroturizama Istre.

Dani otvornih vrata agroturizama Istre počinju prvim i završavaju posljednjim vikendom u studenom, a njima se već godinama uspješno spaja tradicijska kuhinja s modernim trendovima u gastronomiji.

U sklopu manifestacije održat će se i foto natječaj “Biram najbolji agroturizam”, a gostima će na raspolaganu biti i bicikli koje će moći koristiti nakon objeda. I za njih je rezervacija obavezna.

A bukirati treba što ranije, jer je interes kao i svake godine velik. Naime, izvrsna je to prilika po odličnim cijenama za kušanje domaćih proizvoda spremljenih s puno pažnje na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima.

Promotivna cijena menija je 95 kuna, što uključuje aperitiv, predjelo, glavno jelo, prilog, salatu i desert.
Obavezne su i rezervacije za djecu od 2 do 18 godina.

Ove godine sudjeluje deset agroturizama diljemIstre, a koji su može se pogledati na www.dovai.eu.

U prometnoj nesreći kod Sv. Lovreča jedna osoba poginula

Start IN Kamp za nezaposlene – novi program obrazovanja za pružanje kamping usluga