in

Počinju Dani otvorenih vrata agroturizama Istre

Ovog će vikenda početi Dani otvorenih vrata agroturizama Istre u organizaciji Agencije za ruralni razvoj Istre.

Prvi vikend je pred nama, 2. i 3. studenog, a posljednji vikend ove akcije bit će subota, 30. studeni, i nedjelja, 1. prosinca.

Doživite autentičnu istarsku gastro priču na 10. jubilarnoj manifestaciji DOVAI, kušajući domaće proizvode spremljene s ljubavlju na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima.
 
-Zaokružite svoju priču na odabranom agroturizmu pješačenjem ili bicikliranjem zanimljivim stazama te upoznajte prirodne znamenitosti koje ih okružuju. Sudjelujte u Foto natječaju „Okusi, doživi, fotkaj“ i osvojite vrijedne nagrade! Prepustite se čarima agroturizama – čuvarima gastro tradicije i uživajte u raznim delicijama, pozivaju orrganizatori.
 

Popis svih agroturizama u akciju pogledajte na www.dovai.eu. Pogledajte i menije koji se nude. Potrebno je rezervirati svoj termin u nekom od 12 agroturizama diljem Poluotoka.

ZA ILI PROTIV? Reakcije na puštanje porečkih LAMPIONA – dok je većina oduševljena, drugi kritiziraju da su mogli izazvati požar – Evo što kaže organizator akcije ZLATKO JANKOVIĆ-MILOŠ

Porečki projekti primjer dobre prakse na konferenciji ”Strojarstvo u energetskoj tranziciji – 100% obnovljiva Hrvatska”