in

Za Badnjak na porečkom Adventu podijeljeno tisuću porcija bakalara

Druženje i prigodna marenda uz laganu glazbu – tako je proteklo Badnje jutro u Poreču, program u sklopu Adventa Poreč koji je Grad Poreč već tradicionalno priprema za sve građane i goste uoči Božića.

Na nekoliko štandova na Trgu Matije Gupca besplatan bakalar i vino za sve okupljene dijelili su gradonačelnik Loris Peršurić sa zamjenicima Nadijom Štifanić Dobrilović, Sanjom Oplanić i Elijom Štifanićem, a šestu godinu zaredom ovo je druženje povodom božićnih i novogodišnjih blagdana okupilo veliki broj Porečanki, Porečana i gostiju dosad. Ukupno je podijeljeno tisuću porcija bakalara i vina, a brojni su se gosti na marendi družili sve do popodnevnih sati.

Uz laganu glazbenu podlogu Baredinesaura ovaj je domjenak bio dar Grada Poreča za sve građane i goste uoči božićnih blagdana i prilika za zajedničko druženje, a proteklo je u ugodnoj i zabavnoj atmosferi prije odlaska domovima i priprema za Badnju večer.

Večeras, 24.12. 2018. će okupljene na Adventu Poreč zabavljati Blues Brajdersi, dok će na sam dan Božića poseban koncert pod nazivom „38. Rođendan“ održati Gustafi.

Podsjećamo, za sve posjetitelje će i tijekom blagdana na Adventu Poreč biti otvoreno besplatno klizalište.Bogati program provjerite na http://www.adventporec.com ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporec  .Kako bi u svakom trenutku mogli pratiti atmosferu na Trgu Matije Gupca, postavljene su kamere – KLIZALIŠTE i PARK.

Organizator Adventa Poreč je Grad Poreč-Parenzo, a partneri su Plava Laguna i Valamar Riviera. Suorganizatori su TZ Grada Poreča, TZ Istarske županije, Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Centar za mlade Poreč, Udruženje obrtnika Poreč, Sportska zajednica Grada Poreča, Zajednica Talijana Poreč, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.

Advent Poreč: Za Badnjak na Trgu Matije Gupca besplatna marenda za sve

Blagdanska čestitka Lorisa Peršurića gradonačelnika Poreča