in

Advent Poreč: Za Badnjak na Trgu Matije Gupca besplatna marenda za sve

Za sve građane i goste Poreča sutra, 24. prosinca 2018., organizirana je prigodna marenda i druženje povodom Badnjaka i nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana. Gradonačelnik Grada Poreča Loris Peršurić će, zajedno sa svojim zamjenicima, u sklopu Adventa Poreč, na Trgu Matije Gupca od 10.00 sati dijeliti besplatan bakalar i vino.

Uz prigodnu zakusku, osigurana je i glazba – okupljene će zabavljati Baredinesauri, kako bi zajedno, prije odlaska domovima i priprema za Badnju večer, obilježili početak jednog od najljepših razdoblja u godini.

Podsjećamo, za sve posjetitelje će i tijekom blagdana na Adventu Poreč biti otvoreno besplatno klizalište, a tu je i adventski vlakić, koji vozi subotom i nedjeljom te dodatno na Badnjak i Staru godinu.

Detalje i bogati program provjerite na http://www.adventporec.com/  ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporec .Bogati program provjerite na http://www.adventporec.com ili na Facebook stranici: www.facebook.com/adventporec  .Kako bi u svakom trenutku mogli pratiti atmosferu na Trgu Matije Gupca, postavljene su kamere – KLIZALIŠTE i PARK.

Advent Poreč: Za Badnjak na Trgu Matije Gupca besplatna marenda za sve

Organizator Adventa Poreč je Grad Poreč-Parenzo, a partneri su Plava Laguna i Valamar Riviera. Suorganizatori su TZ Grada Poreča, TZ Istarske županije, Pučko otvoreno učilište Poreč, Usluga Poreč, Gradska knjižnica Poreč, Centar za mlade Poreč, Udruženje obrtnika Poreč, Sportska zajednica Grada Poreča, Zajednica Talijana Poreč, porečke udruge kao i sve škole i vrtići te brojni drugi.

Tri uprizorenja najvećih živih jaslica u Hrvatskoj, onih u Sv. Lovreču - prvo je 26. prosinca

Tri uprizorenja najvećih živih jaslica u Hrvatskoj, onih u Sv. Lovreču – prvo je 26. prosinca

Za Badnjak na porečkom Adventu podijeljeno tisuću porcija bakalara

Za Badnjak na porečkom Adventu podijeljeno tisuću porcija bakalara