in

Predavanje “Kako ne ući u bolest” 6. travnja u Poreču

Libar Poreč i Pipi Mila Dragica organiziraju besplatno predavanje i promociju knjiga na temu “Pozitivan stav – kako ne ući u bolest”.

Predavanje će se održati  u Poreču 6. travnja u 18 sati u Domu obrtnika i dan kasnije u isto vrijeme u Puli, u Obrtničkom centru (Monte Magno).

Motivacijska trenerica, spisateljica i govornica Pipi Mila Dragica rođena  je 1968 u Zaječaru, u Srbiji, a danas živi u Švicarskoj. Bavi se slikarstvom, pisanjem i drži predavanja i seminare, kako u Srbiji, tako i po cijeloj Europi. Ona je danas i energetska ekspertica i mentalna trenerica sa zaista velikim iskustvom, a prvi put je samu sebe iscijelila od raka. Pred nekoliko godina se izborila sa tom bolešću, rakom najtežeg oblika (s metastazama) i pobijedila, iako su joj doktori dali samo 3-4 mjeseca života. Poslije svega su je prozvali medicinskim fenomenom. Dok su tada svi bili zbunjeni oko nje, ona je znala u tom trenutku šta se događa. Iza sebe ima i niz uspješnih iscjeljenja kod ljudi, kao i uspješnih mentalnih treninga, nakon kojih nastupaju nevjerojatne pozitivne promjene. Iz same želje da i drugi ljudi savladaju svoje poteškoće, otkriva u potpunosti “Apsolutnost” i kreće u projekt apsolutnog povezivanja- Apsolutna Veza.

               

vrsar

Uhićeni zbor serije krađa u Vrsaru, Marčani, Medulinu i Svetvinčentu – šteta 200.000 kuna

Porečkom boćaru Đordanu Ferencu još jedna titula juniorskog prvaka Istre