in

Porečkom boćaru Đordanu Ferencu još jedna titula juniorskog prvaka Istre

Đordano Ferenac, Karlo Pavletić, Filip Matijašić i Martin Štihović

Boćarice Labina očekivano su dominirale na prvenstvu Istre u parovima, koje je u organizaciji labinske Zajednice boćarskih klubova održano u Gradskom boćalištu Labin, javlja Istarski boćarski savez.

Naime, prva tri mjesta osvojili su parovi labinskog kluba te time stekli pravo nastupa na prvenstvu Hrvatske.

Zanimljivo je da nove prvakinje Istre, Nives Jelovica i Vesna Tončinić do finala nisu izgubile ni jedan punat. A onda su se u finalu namjerile na klupske kolegice, Snježanu Klanjac i Dianu Baran protiv koji su do naslova prvakinja stigle tek nakon dodatnog bacanja po isteku vremena. U susretu za 3. mjesto su Romana Cvecić i Sandra Novaković savladale također brončane Jasnu Božić i Mariju Jambrošić iz pulske Nove Verude.

Đordano Ferenac, boćar prvoligaša Istre Poreč, osvojio je juniorski naslov prvaka Istre u bližanju i izbijanju u krug na prvenstvu koje je u organizaciji Boćarskog saveza Grada Pazina održano u Boćarskom centru “Aleksandar Anzur”.

Ferenac je u finalu pobijedio Karla Pavletića iz Roča, dok je u susretu za 3. mjesto juniorski reprezentativac Filip Matijašić iz Pazina savladao Martina Štihovića iz Lindara.

Trojica prvoplasiranih s prvenstva Istre stekla su pravo nastupa na prvenstvu Hrvatske koje će se 10. do 14. srpnja održati u Sinju.

Ferencu je ovo druga ovogodišnja titula juniorskog prvaka Istre nakon što se prethodno na prvenstvu u Labinu okitio zlatnom medaljom i u disciplini pojedinačno klasično, javlja IBS.

Predavanje “Kako ne ući u bolest” 6. travnja u Poreču

POREČANI NA KAZALIŠNIM DASKAMA: Novi dramski studio ČIN, ČIN predstavlja svoju prvu predstavu „Ma šta“