in

U porečkom kinu od 31. siječnja do 2. veljače “Kako izdresirati zmaja 3” i “Čovjek iz sjene”

Od 31. siječnja do 2. veljače u porečkom kinu na programu su dva filma – crtić “Kako izdresirati zmaja 3″ u 18 sati i “Čovjek iz sjene”u 20 sati.

Epska animirana avantura s vikinzima i strašnim zmajevima se nastavlja u trećem nastavku. U ovom najzabavnijem poglavlju jedne od najdražih animiranih franšiza u povijesti filma Berka je vladar uz Astrid, a Štucko je stvorio veličanstvenu kaotičnu utopiju zmajeva. Kada se Štucko i Bezubica iznenada susreću sa ženskom vrstom Noćnog bijesa, moraju napustiti jedini dom koji su poznavali i otputovati u skriveni svijet za koji većina Vikinga vjeruje da je samo mit.

Drugi film je drama izvornog imena “Vice” koju je režirao Adam McKay. Film prati priču o Dicku Cheneyju – vašingtonskom birokratu koji je potiho postao jedan od najmoćnijih ljudi na svijetu i potpredsjednik u vladi Georgea W. Busha. Dicka Cheneyja glumi Christian Bale, njegovu suprugu Amy Adams, Georgea W. Busha Sam Rockwell, a uz njih ćemo još gledati Stevea Carrella, Jesseja Plemonsa, Alison Pill, Lily Rabe, Tylera Perryja i Justina Kirka.

Poreč u plaže uložio 20 milijuna kuna – u veljači počinje uređenje one u Špadićima

GDJE U TARU KUŠATI SVE ISTARSKE DELICIJE? U Kući tradicijske gastronomije koja otvara četiri nova radna mjesta