in ,

Advent u porečkoj knjižnici – u četvrtak se otvara ured Djeda Mraza

U četvrtak, 6. prosinca, na 1. katu Odjela za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč otvara se ured Djeda Mraza, koji će grad ispuniti veseljem. U njemu će se mali i veliki družiti i zabavljati, a sve do 28. prosinca u Djedov poštanski sandučić mališani će moći ubaciti svoja pisma sa željama.

Djedovi pomoćnici i Slovko Maraforko iz knjižnice učinit će sve da svako dijete dobije njegov odgovor. Tijekom trajanja Adventa, Slovko Maraforko uveseljavat će posjetitelje knjižnice, Parka Matije Gupca, a odlazit će i do trga, gradske tržnice, rive, dječjih vrtića i škola u pratnji vilenjaka.

Uz mnoštvo radionica, predavanja i kino projekcija, Gradska knjižnica i Društvo naša djeca Poreč nude bogat program za djecu tijekom cijelog Adventa.  Uz to, pripremili su i predavanja i radionice za srednjoškolce, kreativni kutak za odrasle, a pričat će se Sretne priče i starima i nemoćnima.
Pa će se tako već u petak, 7. prosinca, u 17 sati održati prva ovogodišnja adventska radionica iz ciklusa Petkom u pet na prvom katu Odjela za djecu i mlade. Najmlađi će upoznati Malog medu i Zeca te se uputiti s njima na putovanje do Sjevernog pola i Djedove radionice. Nakon toga svi zajedno će okititi ured Djeda Mraza.

Više o programu i sam raspored događanja možete vidjeti na linku:
https://www.adventporec.com/program-gradske-knjiznice

Poreč: U Pulskoj ulici red će uvesti stupići

Poreč: U Pulskoj ulici red će uvesti stupići

Pomognimo najugroženijima - krenula humanitarna akcija "Uljanik za bolje sutra"

Pomognimo najugroženijima – krenula humanitarna akcija “Uljanik za bolje sutra”