in

Pomognimo najugroženijima – krenula humanitarna akcija “Uljanik za bolje sutra”

Kreće humanitarna akcija „Uljanik za bolje sutra“ koja će trajati  90 dana, ali najvažniji dio odvijat će se tijekom prosinca, objavljeno je na istoimenoj Facebook stranici.

Akcijom će se pomoći egzistencijalno najugroženijim obiteljima Uljanikovih radnika, a prije svega njihovoj djeci.

Tijekom prosinca održat će se razne aktivnosti za vrijeme kojih će se prikupljati sredstva, poput koncerata, sportskih manifestacija i dolaska Djeda Božićnjaka u prostor brodogradilišta.

Od svih događanja organizatori izdvajaju veliki humanitarni koncert koji će se održati na Portarati 17. prosinca u 20 sati.

-Bliži se blagdansko vrijeme, a duh Božića najlakše možemo osjetiti pomažući onima koji našu pomoć trebaju. Pomozimo zajedno obiteljima, a pogotovo djeci Uljanikovih radnika, poručuju na Facebooku.

U Zagrebačkoj banci otvoren je tekući račun za posebne namjene na kojeg se mogu uplaćivati donacije – u skladu s mogućnostima svatko može uplatiti koliko želi i/li može.

Tko ne može uplatiti novac, a smatra da može pomoći sponzorstvom ili nekim drugim aktivnostima, također može kontaktirati organizatore putem stranice www.facebook.com/uljanik.za.bolje.sutra.

Broj žiro računa u banci za uplatu donacija je HR1023600003513337765.

Advent u porečkoj knjižnici - u četvrtak se otvara ured Djeda Mraza

Advent u porečkoj knjižnici – u četvrtak se otvara ured Djeda Mraza

Peškera bez rampe: žitelji starog grada žale se da nemaju gdje parkirati

Peškera bez rampe: žitelji starog grada žale se da nemaju gdje parkirati