in

Besplatni koncert MIJE DIMŠIĆ u Poreču

Poreč Open Air Festival tijekom cijelog ljeta nudi besplatna događanja za Porečane i njihove goste.

U utorak, 6. kolovoza, u vrtu Ville Polesini nastupit će Mia Dimšić, nagrađivana mlada glazbenica koja se može pohvaliti s čak šest osvojenih nagrada Porin. Publiku će očarati hitovima kao što su Život nije siv s istoimenog albuma te Bezimeni, Kiša, Ovaj grad, Do posljednjeg retka, ali i obradama poznatih stranih hitova. Koncert se održava u sklopu programa Beats & Bites, pa će uz izvrsnu svirku gosti moći uživati i u gastro ponudi baš kao na pitoresknom pikniku.

U kinu na otvorenom u okviru programa Open Air Cinema posjetitelji mogu uživati svakog dana na livadi pored šetališta Lungomare ili u vrtu Ville Polesini. Sve projekcije počinju u 21 sat, a raspored filmova može se pogledati na web stranici Poreč Open Air Festivala gdje je dostupan program svih događanja.

Pa će tako danas, kao i svakog ponedjeljka, nastupiti Circus in the City s klaunovima i ćonglerima koji će publiku na rivi od 21 do 22 sata zabaviti i nasmijati do suza.

JOŠ JEDAN USPJEŠAN PROJEKT TUŠ-a A. ŠTIFANIĆ: Porečka škola dobila status “Prijatelja baštine i turizma”

KAD PRIRODA IZNENADI U GULIĆIMA – Dok su neki suncokreti Line Vladišković narasli do 3 i pol metra, neki su ostali sasvim maleni