in

Bivšoj supruzi prijetio smrću: 35-godišnjak završio u istražnom zatvoru

Ilustracija - Foto Fleimax za Pixabay

Općinsko državno odvjetništvo u Puli 20. siječnja 2022., nakon što je Policijska postaja Pula podnijela kaznenu prijavu, provelo je dokaznu radnju prvog ispitivanja hrvatskog državljanina (1987.) zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje iz članka 139. stavka 2. i 3. Kaznenog zakona i kazneno djelo nametljivog ponašanja iz članka 140. stavka 1. i 2. KZ-a.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 35-godišnjak od početka siječnja 2022. do 18. siječnja 2022., svojoj bivšoj izvanbračnoj supruzi; iako mu je ona u više navrata rekla kako ne želi komunikaciju s njim; putem različitih aplikacija svakodnevno slao veliki broj poruka koje su kod nje izazvale tjeskobu i uznemirenost te joj je 18. siječnja prilikom susreta na benzinskoj postaji uputio ozbiljne prijetnje smrću. 

Županijski sud u Puli je prihvatio prijedlog državnog odvjetništva i 20. siječnja osumnjičenom 35-godišnjaku odredio istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, navodi se u priopćenju DORH-a.

požar rujan žminj ubojstvo

POLIO GA BENZINOM I ZAPALIO: Podignuta optužnica protiv 25-godišnjaka zbog ubojstva u Žminju

Foo Andi Bančić - Učionica u Pučkom otvorenom učilištu Poreč

POREČ: Učilište otvorilo upise za program edukacije za računovođu