in

Istra: Lagao da je vozio auto kojim je prešao preko stopala pješakinje. Zapravo je prikrivao drugog

Foto Janitors za Pixabay - Ilustracija

Policijski službenici Službe općeg kriminaliteta proveli su kriminalističko istraživanje i utvrdili sumnju da je 28-godišnjak počinio kazneno djelo sprječavanja dokazivanja, a 59-godišnjak kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu

Vezano za prometnu nesreću od 20. travnja u kojoj je teže ozlijeđena pješakinja, o kojoj je policija izvijestila, u nastavku kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako 28-godišnjak nije upravljao automobilom u vrijeme nesreće. Naime, vozilom je upravljao 59-godišnjak tako da je on izazvao nesreću u kojoj je pješakinja teže ozlijeđena.

Protiv obojice muškarca podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, objavila je istarska policija 26. lipnja 2024.

Evo što smo objavili 20. travnja. Jedna je osoba teško ozlijeđena u prometnoj nesreći, koja se dogodila oko 12.50 sati u Tomasinijevoj ulici u Puli.

Nesreća se dogodila kada je 28-godišnjak upravljao automobilom, pulske registracijske oznake, cestom koja vodi parkirališnim prostorom. Izlaskom s parkirališta, pješačkom prijelazu se nije približavao dovoljnom sigurnosnom brzinom da se može pravovremeno zaustaviti te je prešao preko stopala 78-godišnje pješakinje. Žena je prevezena u pulsku bolnicu, gdje je utvrđeno kako je teže ozlijeđena. Protiv vozača se, zbog sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Ilustracija - Foto Pixabay.com žena lisice policija

Istra: Policija ulovila kradljivicu (29) na djelu. Ukrala sve i svašta, skrivala i drogu

gušti lovreča

„Guštima Lovreča“ i koncertom mladog porečkog orkestra počinje bogato Kulturno ljeto