in

Kazna 27.000kn: Vozio pijan, odbio test na droge, vrijeđao policajce…

Ilustracija - Photo: Slaven Branislav Babić/PIXSELL

Pulska je policija u subotu 26. studenoga oko 3,25 sati na kolniku Rizzijeve ulice u Puli zatekla i kontrolirala osobni automobil BMW, pulske registracijske oznake, kojim je u smjeru Voltićeve ulice upravljao 28-godišnjak.

Nakon što su ga policijski službenici zaustavili,  28-godišnjak je započeo s vrijeđanjem policijskih službenika te mu je alkotestiranjem utvrđena koncentracija alkohola 1,24 promila dok je testiranje na droge odbio. Muškarac je uhićen i smješten u posebne prostorije policije.

Prilikom kontrole policijski službenici su kod muškarca pronašli 0,8 grama mješavine duhana i marihuane i teleskopsku palicu čije posjedovanje i držanje nije dozvoljeno.

Vozač je priveden na nadležni sud poradi počinjenja više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o prekršajima protiv javnoga reda i mira, a sankcioniran je i poradi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga i Zakona o nabavi i posjedovanju oružja sa ukupnom novčanom kaznom od 26.768 kuna te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju od 3 mjeseca, objavila je istarska policija 28. studenog 2022.

Foto Policijska uprava istarska - Ilustracija

Pijan prošao kroz crveno, nije imao vozačku, a nije bio ni vezan…

Judo klub Istarski borac Pula

Istarski borac osvojio deseti naslov ekipnih državnih prvaka