in

FUNTANA: Žene uhvaćene kako kradu u trgovačkom centru

Foto Tanja Kocijančić

Zbog krađa u pritvorsku jednicu PU istarske privedene su dvije žene

Porečka je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da su 30-godišnjakinja i 26-godišnjakinja počinile kazneno djelo krađe.

Sumnjiči ih se da su 12. prosinca, u trgovačkom centru u Funtani, otuđile razne prehrambene proizvode i druge predmete u vrijednosti više stotina kuna. Nakon što su osumnjičene prošle pored blagajni za naplaćivanje bez da su podmirile račun, zaustavio ih je djelatnik trgovine i obavijestio policiju.

Osumnjičene su po dovršetku kriminalističkog istraživanja, 13. prosinca u poslijepodnevnim satima, privedene u pritvorsku jedinicu PU istarske. Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako je 26-godišnjakinja zajedno s 25-godišnjakom počinila još dva kaznena djela krađe, jedno na području Rijeke, a drugo na području Pule.

U Puli su osumnjičene 3. listopada, u trgovini u Ulici Rimske centurijacije, otuđile jaknu vrijednu više stotina kuna, no u krađi ih je zatekao zaštitar.

U svezi navedenih događaja podnosi se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, javlja Policijska uprava istarska.

POREČ: Baderni i Društvu Naša djeca dodijeljeno 40.000 kuna na natječaju MALI PROJEKTI ZA BOLJE SUTRA

NOVIGRAD: Projektima muzikoterapije i “Novigradski vinogradi” skoro 40 tisuća kuna na natječaju za boljitak zajednice